'Als ik dan nu in de spiegel kijk, dan denk ik: "ik ben er weer"'

Gonny riep altijd: “ik ben wie ik ben en dat blijft zo”. Een vermoeide uitstraling, rimpels, plooien en hangende huid zorgden er echter voor dat ze zichzelf niet meer zag in de spiegel. Ze koos voor de Elzen Kliniek, omdat ze zichzelf terug wilde. 

Voor- en na foto's

Gonny is uitsluitend behandeld met injectables

'Ook een prachtige verschijning als Gonny ontkomt hier niet aan'

In je genen is vastgelegd hoe je gezicht veroudert. De meeste mensen gaan ervanuit dat het alleen je huid is die je er ouder uit laat zien. Maar het werkelijke geheim van veroudering zit ‘m – net als je schoonheid – in je botstructuur. 

Ouder worden ziet er bij iedereen anders uit. Er gebeurt veel wanneer de jaren vorderen. Zo slinken botten en neemt onderhuids vet af. Je voorhoofd verandert, je kin krimpt, je oogkassen worden groter, je kaken vierkanten of hoekiger, jukbeenderen platter en de huid gaat hangen. Kortom, verouderingsverschijnselen.

Dr. Wang: “Ook een prachtige verschijning als Gonny ontkomt hier niet aan. Gelukkig is zij daarin niet uniek en kun je hier tegenwoordig vrij eenvoudig iets aan doen.

Met enkele eenvoudige ingrepen rond haar ogen, wangen en kin hebben wij haar eigen natuurlijke uitstraling weer terug weten te toveren.”

'Doordat delen in mijn gezicht gingen hangen, ging ik teveel op een hamster lijken'

“Wat mij met name stoorde was de vermoeide uitstraling. Ik zat in de auto op weg naar een feestje. Ik had een rustige week gehad en was goed uitgerust. Ik keek in de spiegel en dacht ‘ik kan geloof ik wel een week slapen, want ik zie er niet uit’.

Als je dan kritisch gaat kijken zie je steeds meer dingen die je storen. Dit hangt, dat ziet er anders uit. Toen dacht ik nog “niet aanstellen, het valt allemaal wel mee.” Want ik had altijd geroepen “ik ben wie ik ben en dat blijft zo”, maar ik herkende mezelf gewoon niet meer. En als je iedere keer naar een moe gezicht kijkt stoort je dat gewoon.

Doordat ook onderdelen van mijn gezicht begonnen te hangen, vond ik ook dat ik teveel op een hamster begon te lijken. Ik wilde mezelf weer terug en ben op zoek gegaan naar mogelijkheden om dat op een natuurlijke wijze voor elkaar te krijgen. Ik wilde onder geen beding een Barbiepop worden, of iemand die ver van mij afstaat.

De eerste keer vond ik het heel griezelig, maar ben heel blij dat ik toch doorgezet heb. Het heeft me ook echt meer zelfvertrouwen gegeven, want ik voel me mooier.”

Wat anderen zeggen over de Elzen Kliniek:

Totaal
8,8
4.5/5

186 reviews

"Via goede referentie in contact gekomen. Gelijk een positieve indruk gekregen. Duidelijke consult/intake. Alles klopte en gelijk afspraak gemaakt voor behandeling. Dik tevreden."
- Belgin
"Persoonlijke benadering, uiterst vriendelijk en zeer deskundig. Behandeling ging ook heel goed. Blij met het behandelplan."
- Anoniem
"Een hele fijne persoonlijke aanpak, je voelt je gehoord en gezien. Van eerste telefoon gesprek tot het afscheid voelde als een warm bad."
- Anoniem

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

“Ik wil er goed uitzien, maar ik wil geen ander gezicht krijgen.”

– Marian Mudder

“Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.”

– Heleen van Royen

“Op mijn uitstraling kan ik invloed uitoefenen.”​

– Annemarie de Vries-Postma

Veiligheid boven alles

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak