Margriet Zegers

Oud-hockey-international

“Ik stuiter van de energie en dat wil ik ook graag uitstralen.”

Voormalig hockey international Margriet Zegers (1954) leidt een actief leven; ze is teammanager van het Nederlands hockeyelftal dames, werkt als tv producent en sport nog steeds veel. Margriet is een blij mens. Ze stuitert van de energie en zo wil ze ook ogen. Bij vitaal, gracieus en waardevol ouder worden ook een energiek, fris en vrolijk gezicht. “Van het vele sporten kreeg ik een afgetraind bekkie. Het klopte niet meer met hoe ik me van binnen voelde.” Margriet staat namelijk authentiek en krachtig in het leven en wil een dito uitstraling. 

Om de natuur subtiel om te buigen, gaat ze elk jaar naar de Elzen Kliniek voor een natuurlijke liquid facelift. Daar worden de sterke punten in haar gezicht naar voren gebracht en de mindere punten verzacht. Het beste uit haar gezicht wordt naar voren gehaald, geen strakgetrokken hoofd, maar een heel natuurlijk resultaat, precies zoals ze het wil.

In het programma 10xBeter Ouder Worden (NTR) krijgt Margriet haar jaarlijkse touch-up fillerbehandeling van dokter Helga in de Elzen Kliniek in Naarden.

Afspraak maken?

Neem contact op of plan direct een afspraak in via onderstaande knop. Wij helpen je graag verder.

Voor
Na
2018

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak