Peter

Ondernemer

“Dunne lippen is een familiekwaaltje.”

Het was zijn vrouw die besloot dat haar man maar ‘ns een keertje iets zou moeten laten doen aan zijn dunne lippen. De reden? Hij zoende niet meer zo lekker…

“Mijn moeder had bijna geen lippen. Dunne lippen, een strenge mond is een familiekwaaltje. Ik weet nog dat ik dat als kind al erg vond en hoopte dat ‘t mij bespaard zouden blijven. Dus niet. En het werd naarmate ik ouder werd alleen maar erger. Ruim driekwart jaar geleden zei mijn vrouw dan ook: “Nu wordt het tijd dat je die lippen laat opvullen. Het zoent niet meer lekker.” Wat er precies zou gebeuren, wist ik natuurlijk niet. Dat hoorde ik tijdens de intake. Ik werd die eerste keer heel professioneel begeleid: niet zo van ‘we spuiten er even wat in’. Er werden van alle kanten foto’s genomen, daarna volgde er een gesprek met de dokter. Wat ik wilde was duidelijk. Ik zat vooral met de vraag: “kan dat?” Het antwoord was stellig: “ja, dat kan.” En ik ben nu heel blij dat ik het gedaan heb!”

Afspraak maken?

Neem contact op of plan direct een afspraak in via onderstaande knop. Wij helpen je graag verder.

Voor
Na

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak