Aafke

Physician Assistant

“Naarmate het traject vorderde kreeg ik meer zelfvertrouwen terug.”

“Na lang nadenken en inlezen heb ik me laten behandelen. Naarmate het behandeltraject vorderde kreeg ik meer zelfvertrouwen terug. Mijn uiterlijk klopt weer met hoe ik mezelf wil zien.” Niet alleen werd Aafke vaak gevraagd of ze ziek was, maar ook in haar werk had men niet meer het vertrouwen dat ze het aankon met zulke wallen en zo’n vermoeide uitstraling. Terwijl ze zich fit en energiek voelde! “De Elzen Kliniek heeft heel subtiel in twee jaar tijd meerdere kleine behandelingen gedaan volgens de Tipping Points Approach™.

Het weefsel van de huid bouwt zich op, op de plek waar behandeld wordt. Daardoor zou het resultaat op den duur min of meer blijvend kunnen zijn. Dat is natuurlijk helemaal super. Ik denk, als je echt ergens last van hebt zoals in mijn geval, dat je je dit soort behandelingen niet moet ontzeggen. Ook niet als je jong bent. Je ziet aan mij hoe je ervan opknapt en je wordt er toch gelukkiger door. Ik zit beter in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen gekregen. En het is een verademing dat ik niet meer hoef te zeggen: ‘Nee, ik ben niet ziek! Nee ik ben niet moe!’

Aafke is fit en energiek en gelukkig lees je dat nu ook af aan haar gezicht.

Afspraak maken?

Neem contact op of plan direct een afspraak in via onderstaande knop. Wij helpen je graag verder.

Voor
Na

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak