'Het is een verademing niet te hoeven zeggen: 'ik ben niet moe!'

- Aafke

Niet alleen werd Aafke vaak gevraagd of ze ziek was, maar ook in haar werk had men niet meer het vertrouwen dat ze het aankon met zulke wallen en zo’n vermoeide uitstraling. Na lang nadenken en inlezen liet Aafke zich behandelen.

Het resultaat is dat telt

Om de harmonie in het gezicht te bewaken kijken wij altijd naar het gehele gezicht. Dus niet enkel naar de gebieden die Aafke het meest stoorden.

Een persoonlijk behandelplan op basis van onze methode, de Tipping Point Approach, werd opgesteld. Waarbij o.a. het volumeverlies onder haar oogleden werd hersteld en haar jukbeenderen meer definitie kregen voor een frissere, vrouwelijkere en jeugdigere uitstraling.

Een resultaat waar wij trots op zijn. En nog belangrijker: Aafke erg blij mee is!

'Naarmate het traject vorderde kreeg ik meer zelfvertrouwen terug.'

“Na lang nadenken en inlezen heb ik me laten behandelen. Naarmate het behandeltraject vorderde kreeg ik meer zelfvertrouwen terug. Mijn uiterlijk klopt weer met hoe ik mezelf wil zien.” Niet alleen werd Aafke vaak gevraagd of ze ziek was, maar ook in haar werk had men niet meer het vertrouwen dat ze het aankon met zulke wallen en zo’n vermoeide uitstraling. Terwijl ze zich fit en energiek voelde! “De Elzen Kliniek heeft heel subtiel in twee jaar tijd meerdere kleine behandelingen gedaan volgens de Tipping Points Approach™.

Ik denk, als je echt ergens last van hebt zoals in mijn geval, dat je je dit soort behandelingen niet moet ontzeggen. Ook niet als je jong bent. Je ziet aan mij hoe je ervan opknapt en je wordt er toch gelukkiger door. Ik zit beter in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen gekregen. En het is een verademing dat ik niet meer hoef te zeggen: ‘Nee, ik ben niet ziek! Nee ik ben niet moe!’

Met uitstraling maak je pas echt impact

“Mooi zijn is fijn, maar uitstraling is beter, dan maak je pas echt impact”, stelt dr. Van den Elzen. Mooie mensen krijgen bij hun uiterlijk ook meteen een voetstuk cadeau. We kijken graag tegen ze op en denken automatisch dat iemand met schoonheid ook slim en sympathiek is. Ons voorkomen bepaalt daarmee voor een groot deel hoe anderen over ons denken.

Dr. van den Elzen: “Ons voorkomen bepaalt voor een groot deel hoe anderen over ons denken.”

Nou is Aafke gelukkig genetisch gezegend. Het is een mooie verschijning. Toch beïnvloedden haar wallen direct hoe anderen over haar dachten. Haar wallen gaven haar een niet uitgeruste indruk. Ten onrechte wekte dat de suggestie dat ze het werk niet aankon.

Gelukkig kan je met nauwelijks opvallende wijzigingen je uitstraling vele malen verbeteren. En daardoor meer impact hebben. Je kunt bijvoorbeeld uitgerust, frisser, vriendelijker, competenter, of zelfs gelukkiger overkomen. 

Mensen zullen enthousiaster op jou reageren, waardoor jij succesvoller kan zijn in het dagelijks leven. Of dat nou op persoonlijk, romantisch of zakelijk gebied is.

Daarvoor hoef je niet de mooiste in elke ruimte te zijn. Een mooie uitstraling is daarvoor echt genoeg!

Wat anderen zeggen over de Elzen Kliniek:

Direct een afspraak maken?

De Elzen Kliniek werkt met een klein team met passie voor het vak en persoonlijke aandacht voor jou. Elisabeth en Ingrid staan voor je klaar!

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak