'Het was tijd mannelijker en krachtiger te worden.'

- Jeroen

Door zijn wallen, vroeg iedereen Jeroen of hij vermoeid was. Een operatie bij een plastisch chirurg mislukte. “De Elzen Kliniek had wél de juiste oplossing.”

Het resultaat is dat telt

Om de harmonie in het gezicht te bewaken kijken wij altijd naar het gehele gezicht. Dus niet enkel naar de gebieden die Jeroen het meest stoorden.

Een persoonlijk behandelplan op basis van onze methode, de Tipping Point Approach, werd opgesteld. Waarbij o.a. het volumeverlies onder zijn oogleden werd hersteld. Voor een mannelijker en krachtiger voorkomen is ook de kaaklijn van Jeroen behandeld. 

Een resultaat waar wij trots op zijn. En nog belangrijker: Jeroen erg blij mee is!

'Ik voel me zelfverzekerder, energieker en krachtiger.'

“Onder mijn ogen, boven mijn jukbeenderen, is een klein beetje filler ingespoten, waardoor de huid bij de wallen wat is strakgetrokken en de wallen minder opvallen. Ook mijn kaaklijn heeft meer definitie gekregen. Het effect was meteen zichtbaar en opzienbarend! 

Ik hoor ook niemand meer zeggen dat ik er vermoeid uit zie. Doordat ik dat niet meer hoor, voel ik me ook energieker. Ik voelde me zelfs zo goed dat ik ook meer ging sporten en gezonder eten. Ook doordat ik bewuster ben geworden over mijn eigen uiterlijk. 

En als dat dan goed blijft, doordat het ouderdomsproces vertraagd wordt dan vergroot dat je zelfvertrouwen. Ik merk ook dat ik zelfs rechter op ben gaan lopen. Uiteindelijk vertaalt zich dat ook in werk en je sociale leven. In die zin heeft het ook echt een positief effect op mijn leven gehad.” 

Een chirurgische ingreep mislukte

“Jeroen is journalist. Ik leerde hem dan ook kennen toen hij mij interviewde over behandelingen met Botox® en fillers”, vertelt dr. Van den Elzen. Hij vertelde mij dat hij zelfs plastische chirurgie tevergeefs had geprobeerd. Ik was overtuigd dat wij hem wel konden helpen. En hij gelukkig oog, want hij komt hier inmiddels al ruim dertien jaar!

Dr. van den Elzen: “Mannen die er gezond en vitaal uitzien, vinden we nou eenmaal vaak aantrekkelijker.”

Op een gegeven moment wilde Jeroen ook een krachtiger kaaklijn. “Dit was het moment om na jaren van de coole frisheid langzaam mannelijker, krachtiger en zelfverzekerder te worden”, zo vertelde Jeroen. 

Van nature heeft hij een hele frisse en vriendelijke uitstraling, maar het mocht van hem wat stoerder. Een begrijpelijke wens. Mannen met een fris, vitaal en krachtiger uiterlijk worden nou eenmaal vaak als aantrekkelijker gezien. Een mannelijk uiterlijk wordt namelijk onbewust geassocieerd met een langdurige goede gezondheid, een stabiele ontwikkeling, fysieke kracht, competentie en vruchtbaarheid.”

Wat anderen zeggen over de Elzen Kliniek:

Direct een afspraak maken?

De Elzen Kliniek werkt met een klein team met passie voor het vak en persoonlijke aandacht voor jou. Elisabeth en Ingrid staan voor je klaar!

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak