'Het verdriet zag ik terug in de spiegel. Ook toen ik het verlies verwerkt had '

- Machteld

In korte tijd verloor Machteld haar vader en haar allerbeste vriendin. Dat verdriet zag ze terug in de spiegel. Ook toen ze het verlies al verwerkt had. Met enkele ingrepen kreeg ze de uitstraling die paste bij hoe ze zich vanbinnen (weer) voelde: gelukkig!

Het resultaat is dat telt

Om de harmonie in het gezicht te bewaken kijken wij altijd naar het gehele gezicht. Dus niet enkel naar de gebieden die Machteld het meest
stoorden.

Een persoonlijk behandelplan op basis van onze methode, de Tipping Point Approach, werd opgesteld. Waarbij o.a. het volumeverlies onder haar oogleden werd hersteld. Ook werd haar frons iets verzacht voor een frisse uitstraling en de kin iets verlengd en verstevigd, om het hartvormig gezicht te herstellen.

Een resultaat waar wij trots op zijn. En nog belangrijker: Machteld erg blij mee is!

'Mijn uitstraling moest weer passen bij hoe ik me vanbinnen voelde'

“Enige jaren geleden ben ik zelf een tijd ziek geweest. Daarbovenop kwam ook nog eens de verwerking van het verlies van mijn vader en mijn allerbeste vriendin. In korte tijd.

Dat was een heftige periode. Een periode die zijn sporen achterliet op mijn uitstraling. Ook toen ik het verlies al een plek had kunnen geven, werd ik ermee geconfronteerd in de spiegel. Terwijl het een periode was die ik graag achter me wilde laten.

Mijn gezicht straalde niet meer uit hoe ik me voelde: een gelukkige vrouw van destijds 43 jaar en moeder van 3 geweldige kinderen. 

Na enige tijd van twijfel besloot ik op zoek te gaan naar een goede kliniek die past bij mij. Via een relatie kwam ik bij de Elzen Kliniek uit.”

Onze cliënten onzeker? Een mythe!

“Vaak wordt gedacht dat de meeste van onze cliënten onzeker zijn, omdat ze onze kliniek bezoeken. Wij vinden dat altijd een beetje calvinistische onzin. Integendeel, het zijn vaak mensen die ergens mee zitten en besluiten daar iets aan te doen. In die zin nemen ze vaak zelf de regie. Dat heeft niets met onzekerheid te maken.

Dr. Wang: “Het is een misperceptie dat onze cliënten onzeker zijn. Vaak willen ze gewoon dat hun uitstraling past bij hoe ze zich vanbinnen voelen.”

Iedereen wilt er graag goed uitzien. En dat je uitstraling klopt, bij hoe je je vanbinnen voelt. Zo ook Machteld. Machteld is een krachtige, zelfverzekerde en stralende vrouw. Dat zag ze op dat moment alleen helaas niet naar zichzelf in de spiegel terugkijken. 

Gelukkig konden relatief eenvoudige ingrepen, voor haar een groot verschil maken en is ze nu al jaren cliënt bij onze kliniek.”

Wat anderen zeggen over de Elzen Kliniek:

Direct een afspraak maken?

De Elzen Kliniek werkt met een klein team met passie voor het vak en persoonlijke aandacht voor jou. Elisabeth en Ingrid staan voor je klaar!

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak