'De Elzen Kliniek heeft mijn carrière verlengd.'

- Marian Mudder

Marian Mudder is een bekende Nederlandse actrice, , schrijfster, coach en therapeut. Ze ziet er graag goed uit en heeft een gezonde levensstijl. Wij zijn trots dat wij daar al jaren onderdeel van uitmaken.

“Mijn gezicht is mijn visitekaartje”

“Ik wil er goed uitzien. Mijn gezicht is mijn visitekaartje, mijn werk, mijn inkomen, mijn toekomst. Ik zorg er dus buitengewoon goed voor. Veel water, groente en fruit, zo min mogelijk suiker, voldoende beweging. De Elzen Kliniek hoort ook al jaren bij die levensstijl. Zij bewaken en bewaren mijn eigenheid. De focus ligt op het totaalplaatje dat past bij mijn eigen zelfbeeld en persoonlijkheid. 

Bij de Elzen Kliniek houden ze het subtiel. En dat moet ook, want ik heb er niks aan om mijn lachspieren lam te leggen. Ik lach veel te graag. Ik wil er goed uitzien maar ik wil geen ander gezicht krijgen en ik wil niet dat iemand ziet dat ik iets heb laten doen. En dat kan ik aan hen toevertrouwen. Met enige regelmaat trapt ze op de rem. Waar ik best nog wat extra wil, krijg ik van haar een resoluut ‘nee’ te horen. 

Als ik nu in de spiegel kijk, denk ik: ‘Hee, dat gezicht ken ik ergens van. Dat gezicht ken ik van vroeger.’ Mijn bezoekjes aan de Elzen Kliniek hebben mijn carrière verlengd.”

Binnen de lijntjes kleuren

Marian is een prachtige karakteristieke verschijning. Met een eigen look. Een natuurlijke frisse, authentieke uitstraling is voor haar dus erg belangrijk. Zoals dat het geval is voor de meeste van onze cliënten. “Blijf ik wel mezelf” en “zal het niet teveel zijn”, of “gaat een ander het zien” zijn twijfels die wij vaak horen. En terecht, want niet elke cosmetische arts houdt hier voldoende rekening mee.

Dr. Van den Elzen: “De allermooiste mensen vinden we extra leuk omdat ze iets bijzonders hebben. Dat kun je het best in ere houden.”

Als je voor een cosmetische behandeling kiest én er uit wilt blijven zien als jezelf, zijn er twee stelregels:

1. In je gezicht hangt alles met elkaar samen. Als je één punt verandert, heeft dat consequenties voor de andere punten. 

2. Je hebt niet oneindige mogelijkheden. Er is een bepaalde bandbreedte waarbinnen je dingen kunt aanpassen. Als je eruit wilt blijven zien als jezelf, dan moet je binnen de lijntjes kleuren.

Dit zijn essentiële uitgangspunten van onze aanpak. Een aanpak die niet draait om perfectie, maar het omarmen en verbeteren van wat jij al hebt. Zo behoud je je exclusiviteit, net als Marian.

Wat anderen zeggen over de Elzen Kliniek:

Direct een afspraak maken?

De Elzen Kliniek werkt met een klein team met passie voor het vak en persoonlijke aandacht voor jou. Elisabeth en Ingrid staan voor je klaar!

Gratis Zomerconsult

Wil je deze zomer een frisse en stralende uitstraling?

Boek nu je gratis Zomerconsult en maak laagdrempelig kennis met onze kliniek. Je komt alles te weten over de conditie van je huid, hoe je deze optimaal kunt beschermen en wat onze behandelingen voor jouw uitstraling kunnen betekenen.

Plan je gratis Zomerconsult voor 31 augustus 2024 en ontdek hoe jij stralend en fris de zomer in gaat!

Boek afspraak