Mirjam

Ondernemer

Mirjam

Ondernemer

“Dr. Helga van den Elzen bekijkt mijn gelaat met een liefdevolle blik”

Mirjam werd met de dag minder tevreden over haar uiterlijk. Twee steeds dieper wordende lijnen naast haar mond veranderde de uitdrukking van haar altijd zo vrolijke gezicht. “Er klopte iets niet meer, terwijl dat vroeger wel klopte…” Toch heeft het ongeveer een jaar geduurd voordat ze de stap zette naar de Elzen Kliniek.

“Voordat ik een afspraak durfde te maken heb ik eerst een vriendin, die alles van injectables afweet, helemaal uitgevraagd. Hoe zijn de resultaten, doet het pijn, hoe gaat een behandeling precies in zijn werk, wat zijn de risico’s, hoe veilig is het eigenlijk? Ik wilde me echt goed voorbereiden, want het is toch een belangrijke beslissing en er is zoveel aanbod.”

“Ik was niet de enige die opmerkte dat mijn uiterlijk veranderde. Steeds vaker vroegen mensen aan me: “Ben je chagrijnig?” Dan antwoordde ik: “Nee, hoezo?” Die chagrijnige uitdrukking past gewoon niet bij mij. Ik was gelukkig van binnen, maar ik wilde er ook gelukkig uitzien van buiten. De match was helemaal weg.

Op een dag was Mirjam eruit: het belangrijkste criterium bleek veiligheid. “Ik hoefde niet lang te zoeken, want op de website van de NVCG kun je precies vinden wie de gecertifi ceerde artsen zijn. Vervolgens was mijn zoektocht gericht op mooie resultaten. En het bracht mij zonder twijfel bij de Elzen Kliniek. En toen mijn man vroeg wat ik voor mijn verjaardag wilde hebben, was er maar één antwoord mogelijk: een afspraak bij de Elzen Kliniek.”

Mirjam is inmiddels van haar chagrijnige uitdrukking af; ze straalt weer uit wat ze van binnen voelt: een gelukkig mens.

035 205 00 45
06 55 11 66 44 (in geval van nood).

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws over de Elzen Kliniek. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Benieuwd naar uw eigen persoonlijke plan?

Regio

Botuline toxine:
’t Gooi, Gooise Meren, Bussum,
Naarden, Blaricum, Laren, Huizen,
Amsterdam, Almere, Soest,Baarn,
Bilthoven, Amersfoort, Utrecht

Fillers:
 t GooiGooise MerenBussum,
 NaardenBlaricumLarenHuizen
AmsterdamAlmereSoestBaarn
BilthovenAmersfoortUtrecht