'De juiste skincare is onderdeel van mijn lifestyle'

- Niels

Als internationaal model, acteur en personal life coach onderhoudt Niels zijn huid goed. De Elzen Kliniek helpt hem daarbij. Met Peelings, Skinboosters én de juiste huidverbeterende producten.

Het resultaat is dat telt

Een stevige, elastische en fris ogende huid is een onmisbare schakel in een frisse uitstraling. De juiste huidverzorging speelt daarbij een belangrijke rol.

Dat kan door de juiste huidverbeterende producten aan je skincare routine toe te voegen. Nog effectiever werken echter vaak Peelings of onze revolutionare Philart® Skinbooster.  Ze verjongen je huid, geven je huid stevigheid, een natuurlijke glans en kunnen fijne lijntjes, rimpels en zelfs littekens verminderen.

Een resultaat waar wij trots op zijn. En nog belangrijker: Niels erg blij mee is!

'De Elzen Kliniek is onderdeel van mijn levensstijl'

“Mijn uitstraling is niet alleen belangrijk voor mijn eigen gevoel, maar ook belangrijk voor de beroepen die ik uitoefen. Ik ben model, acteur en personal life coach.

Daar hoort een gezonde leefstijl bij. Voor mij betekent dat een gezond lichaam en een gezonde geest. Goede voeding, veel sporten, aandacht voor mentaal welzijn, maar ook aandacht voor mijn uitstraling.

De Elzen Kliniek hoort dan ook bij mijn leefstijl. Zeker wanneer je veelvuldig op de foto staat, vaak ook nog eens ingezoomd, is het belangrijk dat je huid er stevig, fris, gezondheid en rustig uitziet. Vandaar dat ik met enige regelmaat de Elzen Kliniek bezoek.”

 

Onmisbare schakel

Als je structureel iets aan de ‘gladheid’ van je huid wilt veranderen, adviseren wij veelal het gebruik van injectables. Een juiste verzorging van de huid – de toplayer – is echter vaak een onmisbare schakel voor een optimale uitstraling. Het is als een huwelijk: het één kan niet zonder het ander.

Dr. Wang: “Je huid draag je elke dag. De juiste Skincare is daarom een onmisbare schakel voor de juiste uitstraling.”

“Dan kun je denken aan de juiste huidverbeteringsproducten, maar met name Peelings en Philart® Skinboosters zijn buitengewoon effectief. 

Ze geven je huid een natuurlijke glans, stimuleert celvernieuwing en de aanmaak van collageen. Dit geeft het een huidverjongend effect en maakt het mogelijk fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar te maken”, aldus dr. Wang.

Wat anderen zeggen over de Elzen Kliniek:

Direct een afspraak maken?

De Elzen Kliniek werkt met een klein team met passie voor het vak en persoonlijke aandacht voor jou. Elisabeth en Ingrid staan voor je klaar!

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak