Noëlle

Ondernemer

“Ik raakte mijn zekerheid met de dag meer kwijt.”

‘Het schijnt iets met de overgang te maken te hebben. Daardoor kan er in korte tijd een heleboel onderhuids vet verdwijnen. Ik ben een van pechvogels die dat is overkomen. Bij mij veroorzaakte dit – binnen drie maanden – een compleet ingevallen rechterwang. Het maakte me doodongelukkig. Ik ben altijd een zelfverzekerde vrouw geweest, maar door dat gat raakte ik die zekerheid met de dag meer kwijt. Ik durfde nauwelijks meer naar buiten en zat altijd met mijn hand voor mijn gezicht. En elke keer als ik in de spiegel keek, leek het alsof dat gat groter werd.

Dr. Van den Elzen wist onmiddellijk wat er speelde. Ze stelde lipofilling voor. De behandeling ging in stappen. Eerst werd er – uit mijn billen – wat vet weggezogen. Genoeg voor een paar behandelingen. Op diezelfde dag werd een deel daarvan ingebracht op de plaats waar het onderhuidse vet was verdwenen. Dat had direct een prachtig effect: het gat was stukken kleiner. Ik was goed voorbereid en wist dat een deel van dat geïnjecteerde vet weer zou slinken. Het idee is dat je – als dat proces gestopt is – nieuw vet injecteert en een beetje gaat ‘stapelen’. Bij mij zijn nog twee keer behandelingen nodig geweest, met tussenpozen van een half jaar. Op een gegeven moment was het goed en kon ik weer naar mezelf kijken in de spiegel. Nu is mijn gezicht weer in balans, met gezonde wangen.

De lipofilling zal in principe drie tot vijf jaar blijven zitten. Als mocht blijken dat het nodig is, dan ga ik zeker opnieuw voor die behandeling. Het is vet van mezelf en het lichaam stoot het niet af. Ik kan er dus mee doorgaan totdat ik heel erg oud ben.”

Afspraak maken?

Neem contact op of plan direct een afspraak in via onderstaande knop. Wij helpen je graag verder.

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak