'Mijn leven is totaal veranderd. Ik ben zelfs model geworden!'

- Odile

Odile wilde een frissere uitstraling, zodat ze uitstraalt hoe ze zich vanbinnen voelde. Door enkele behandelingen klopte het plaatje weer. Het gaf Odile een boost aan zelfvertrouwen en heeft haar zelfs een nieuw carrièrepad opgeleverd!

Het resultaat is dat telt

Om de harmonie in het gezicht te bewaken
kijken wij altijd naar het gehele gezicht. Dus niet
enkel naar de gebieden die haar het meest
stoorden.

Een persoonlijk behandelplan op basis van onze methode, de Tipping Point Approach, werd opgesteld. Waarbij o.a. het volumeverlies in haar wangen werd hersteld, haar ooggebied verzacht en haar kin meer definitie kreeg.

Een resultaat waar wij trots op zijn. En nog belangrijker: Odile erg blij mee is!

'De behandelingen gaven mij een boost aan zelfvertrouwen’

“Ik had al een tijdje dat ik dacht ‘vanbinnen voel ik me anders, dan wat ik in de spiegel zie. En als dat zo doorgaat, dan word ik daar niet vrolijk van’.

Dat besprak ik met mijn kapster. Je zit in de kapsalon
natuurlijk ook de hele tijd in de spiegel te kijken. Zij vertelde dat een bekende naar de Elzen Kliniek ging en dat het er heel natuurlijk uit zag. Want daar ben je natuurlijk bang voor, dat iedereen het gaat zien. Dat wil je niet. Althans, ik niet. Je wilt gewoon een natuurlijke uitstraling.

De behandelingen hebben mij echt een boost aan
zelfvertrouwen gegeven. Ik voel me gewoon echt een totaal ander mens. Het gaat meer vanzelf ook. Wat ik vanbinnen al voelde, straal ik nu ook uit.

Mijn leven is totaal veranderd. Ik ben meer naar buiten gegaan om leuke dingen te ondernemen. En ik ben zelfs
model geworden!”

Haar eigen gezicht is het uitgangspunt

Bij iedereen vermindert onderhuids gezichtsvet met de jaren. Vaak wordt gedacht dat dit een egale laag is die gelijkmatig afneemt. Links en rechts gaan echter vaak niet gelijk op en sommige vetpockets, slinken weer sneller dan andere. Odile kreeg hierdoor ingevallen wangen en haar ogen kwamen dieper in haar kassen te liggen. Het gevolg: een vermoeide en strengere uitstraling, die niet past bij haar persoonlijkheid.

Dr. van den Elzen: “Haar gezicht was het uitgangspunt. Zo behoud je de eigenheid van het gezicht, inclusief authentieke details.”

Odile wilde er immers van meet af aan niet anders uitzien, maar zoals ze zich van binnen voelde. Met enkele subtiele behandelingen aan onder andere haar wangen, kaaklijn en ooghoeken werd haar hartvormige gezicht weer zichtbaar. Zo kreeg Odile weer de blije en frisse uitstraling die ze wenste. Wij waren overtuigd dat wij haar uitstraling en zelfvertrouwen konden verbeteren. Maar dat het zoveel impact op haar had en zelfs een nieuw carrièrepad heeft opgeleverd konden wij niet van tevoren bedenken. Super!

Wat anderen zeggen over de Elzen Kliniek:

Direct een afspraak maken?

De Elzen Kliniek werkt met een klein team met passie voor het vak en persoonlijke aandacht voor jou. Elisabeth en Ingrid staan voor je klaar!

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak