Sietske

Medewerker Tweede Kamer

”Ik wilde graag af van die vermoeide indruk.”

Een jaar of 6 geleden ben ik bij de Elzen Kliniek terechtgekomen. Ik had de Elzen Kliniek gevonden via de website. Ik zocht iemand die iets kon doen aan mijn wallen en aan de dikke lijnen langs mijn mondhoeken. Daardoor maakte ik een vermoeide indruk, daar wilde ik vanaf. Ik had al eens eerder een cosmetische ingreep laten doen, maar dat was een liposuctie, bij een cosmetisch chirurg.

Bij het eerste bezoek aan haar kliniek klikte het meteen heel goed met Helga. Ze is meteen aan de slag gegaan en ik vind dat het allemaal buitengewoon goed is gelukt en ben enorm blij met het resultaat.

Dat ik dit heb laten doen heeft niets met mijn beroep te maken, als ik, ik noem maar wat, bij een kinderdagverblijf had gewerkt, dan had ik het ook laten doen. Ik deed het namelijk vooral voor mezelf. Het fijne van Helga’s injectable-behandelingen is, dat ze het zo geleidelijk aanpakt, dat anderen niet zien wat er is gebeurd. Maar mensen zeggen wel, dat ik er goed uitzie, maar ze zien niet waar dat door komt. Ik heb maar een keer gehad dat een collega mij op de gang zag lopen, ik denk doordat er een bepaald lichtval was, die opmerkte dat ze dacht dat ik iets had laten doen. Dat is het mooie van Helga’s werk, je komt er niet opgespoten vandaan.”

Maak een afspraak

Neem contact op

Meest gestelde vragen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws over de Elzen Kliniek. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Voor

Na

2018

Benieuwd naar uw eigen persoonlijke plan?

Elzen kliniek logo