Annemiekes reis van 7.309 kilometer naar de Elzen Kliniek

Annemieke, cliënt bij de Elzen Kliniek, woont al jaren in de Verenigde Staten. Ze zocht daar ruime tijd naar de perfecte kliniek voor cosmetische behandelingen. Ze stoorde zich aan haar mondhoeken, marionetlijnen en de onderkant van haar gezicht. Deze kenmerken waren familiair; haar vader had ze ook, en ze merkte de eerste tekenen al rond haar twintigste. Ondanks grondig onderzoek in Amerika, liep ze tegen het feit aan dat daar vaak schoonheidsspecialistes en verpleegkundigen de injectable-behandelingen uitvoeren. Dat voelde voor haar niet goed. 

Heleen van Royen
Haar zoektocht kreeg een nieuwe wending door haar partner, die fan is van het programma Vandaag Inside waar Heleen met regelmaat te gast was. Hij merkte op hoe goed Heleen van Royen eruitziet voor haar leeftijd. Dit bracht Annemieke op het idee om te onderzoeken waar Heleen haar behandelingen ondergaat. Zo kwam ze terecht bij de Elzen Kliniek.

De duidelijke uitleg in combinatie met de voor- en na-foto’s op de website van de Elzen Kliniek gaven haar het laatste zetje om contact op te nemen. “Ik wilde een kliniek met goede artsen en de juiste keurmerken die natuurlijke resultaten kunnen leveren. Ik moet er weliswaar een flinke reis voor over hebben, maar ik ben gewend aan reizen dankzij mijn man, een piloot”vertelt Annemieke.

Blij met het resultaat
Inmiddels heeft Annemieke haar tweede behandeling bij de Elzen Kliniek gehad en ziet ze een prachtig, natuurlijk resultaat. Haar partner, die aanvankelijk sceptisch was over injectable-behandelingen vanwege de vele onnatuurlijke voorbeelden die ze in Amerika zagen, is nu ook overtuigd. “Hij vindt dat ik er stralend uitziet, zonder de kunstmatige uitstraling waar hij bang voor was,” deelt Annemieke. “Ik voel me weer vrolijk en fris, en dat zien anderen ook.”

Annemieke is zeer tevreden met de behandelingen en de resultaten. Recent was ze weer bij ons op bezoek en na de zomer vliegt ze graag terug naar Nederland voor de laatste puntjes op de “i”. Ze is blij met haar keuze voor de Elzen Kliniek en wij zijn trots dat onze kliniek zo ver over de grenzen bekend is. De reis van Annemieke van Orlando naar de Elzen Kliniek is een testament van vertrouwen en toewijding. Het laat zien dat, ongeacht de afstand, mensen bereid zijn te reizen voor de beste zorg en de meest natuurlijke resultaten. Wij zijn vereerd om deel uit te maken van haar reis naar een stralende uitstraling en meer zelfvertrouwen.

“Het is natuurlijk een waanzinnig compliment dat iemand bereidt is de Atlantische Oceaan over te vliegen voor onze expertise,” aldus dr. Van den Elzen. “Wij zijn vereerd haar te mogen ondersteunen bij haar agemanagement en het realiseren van de juiste uitstraling die bij haar past.”

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Gratis Zomerconsult

Wil je deze zomer een frisse en stralende uitstraling?

Boek nu je gratis Zomerconsult en maak laagdrempelig kennis met onze kliniek. Je komt alles te weten over de conditie van je huid, hoe je deze optimaal kunt beschermen en wat onze behandelingen voor jouw uitstraling kunnen betekenen.

Plan je gratis Zomerconsult voor 31 augustus 2024 en ontdek hoe jij stralend en fris de zomer in gaat!

Boek afspraak