'First impressions
never lie'

Voor de juiste uitstraling maken wij, samen met jou, een plan. Gebaseerd op de Tipping Point Approach™ en jouw eigen unieke situatie en wensen. Bekijk alle behandelingen van De Elzen Kliniek

Behandelgebieden

Je uitstraling wordt bepaald door verschillende locaties en kenmerken in het gezicht. Al deze locaties hebben effect op je uitstraling. Wij noemen deze locaties Tipping Points. Oftewel kantelpunten. Wij kijken naar het totaal dat zij met elkaar vormen: jouw gehele gezicht. En het samenspel dat zij spelen. Verandert één punt, dan heeft dat consequenties voor het geheel.

Om de harmonie en eigenheid in jouw gezicht te bewaken is kijken naar het totaal essentieel. Wij maken daarvoor gebruik van ons unieke diagnosesysteem de Tipping Point Approach™. Bij de Elzen Kliniek krijg je altijd een volledig, betrouwbaar en deskundig behandeladvies op basis van zowel de visie van de arts, als een objectieve meting die onderdeel is van de Tipping Point Approach™. Hieronder tref je een overzicht van al onze behandelingen.

voor na

Fronsrimpels

Fronsrimpels kunnen ontstaan tussen de ogen, waardoor u een bozere, strengere uitstraling krijgt dan je wilt.

voor na

Kaaklijn

Een kaaklijn is gezichtsbepalend. Deze is genetisch bepaald, maar kan naarmate de tijd verstrijkt veranderen.

voor na

Marionetlijnen

Vernoemd naar marionettenpoppen. Deze lijnen van de mondhoeken naar de kaaklijn zorgen veelal voor een minder tevreden uitstraling.

voor na

Wallen

Wallen onder de ogen kunnen een vermoeide uitstraling geven. Ze ontstaan veelal, doordat het bindweefsel onder ogen afneemt, naarmate de jaren verstrijken.

voor na

Neus- en lippenplooi

De neus- en lippenplooi is een lijn die vanaf beide zijden van de neus naar de mondhoeken loopt. Verscherping van deze plooi ontstaat vooral door volumeverlies.

voor na

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes ontstaan door het samentrekken van de ogen. Bijv. wanneer je lacht. Hoewel het er vrolijk uit kan zien, worden ze toch vaak als storend ervaren.

voor na

Slappe en hangende huid

Door volumeverlies kan de huid te groot voor het gezicht worden. Injectables kunnen het gezicht meer hartvormig maken, het schoonheidsideaal van tegenwoordig.

voor na

Kin

De kin tekent het onderste deel van het gezicht. En kan andere onderdelen van het gezicht accenturen, waardoor de kin een groot effect heeft op je uitstraling.


voor na

Liquid facelift

Wordt ook wel ‘whole face’ behandeling genoemd. Diverse gebieden worden behandeld om het gezicht te liften en het mooiste resultaat te behalen.


voor na

Neus

De neus is een prominent onderdeel van het gezicht. Onvolkomenheden, in het midden van je gezicht, kunnen daardoor tot ergernis leiden.

voor na

Rimpels bovenlip

Rimpels op de bovenlip ontstaan meestal door roken, te veel zon of een erfelijke aanleg. Ze zijn goed te behandelen met Botox en/of fillers.

voor na

Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels worden voornamelijk veroorzaakt door (overmatige) spieractiviteit. Huidveroudering en slechte leefgewoonten vergroten de kans op rimpels.

voor na

Wangen

Met name na het 25e levensjaar kan het volume van de wangen afnemen, waardoor een ‘afgetraind’ gezicht kan ontstaan.


voor na

Wenkbrauwen

Sommige mensen hebben van nature wat zwaardere wenkbrauwen. Dit kan een vermoeide uitstraling geven en zelfs het gezichtsveld kan beperkt raken.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op en we vertellen je graag meer.

Hoe gaan wij te werk?

Eerste kennismaking

Telefonisch vertellen wij je meer over de kliniek en onderzoeken we samen of wij de beste kliniek voor jou zijn. Kortom, zijn wij een match?

Consult en behandelplan

Aan de hand van professionele foto’s, ons diagnosesysteem en jarenlange ervaring stelt de arts een behandelplan op om jou de optimale uitstraling te geven.

Behandeling(en)

Voor een optimaal resultaat werkt de Elzen Kliniek enkel met de beste producten en gerenommeerde en goed opgeleide artsen, met samen meer dan 60.000 uitgevoerde behandelingen.

Resultaat

Met al 4 jaar op rij een benoeming tot Beste Kliniek van Nederland, zijn wij trots op ons resultaat. Nog blijer zijn wij voor de cliënten die wij aan de juiste uitstraling- en zelfverzekerd(er) door het leven helpen gaan.

Uniek diagnosesysteem
Tipping Point Approach™

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Ambassadeurs

“Ik wil er goed uitzien, maar ik wil geen ander gezicht krijgen.”

– Marian Mudder

“Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.”

– Heleen van Royen

“Op mijn uitstraling kan ik invloed uitoefenen.”

– Annemarie de Vries-Postma

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Boek afspraak