€100 cadeau voor je eerste behandeling!

T/m 31 december 2023 krijg je als nieuwe cliënt maar liefst € 100 behandeltegoed cadeau*. Te gebruiken voor een Peeling, Injectables of een Skinbooster. Boek uiterlijk 31 december je afspraak om jouw cadeau te verzilveren. 

Het ideale moment om kennis te maken met onze kliniek en ons productaanbod en jezelf een frisse, stralende uitstraling cadeau te doen!

* Niet te gebruiken i.c.m. andere acties. Kan niet ingezet worden voor iets anders dan behandelingen en is niet om te wisselen in contanten. Ben je op de Open Dag geweest? Dan maak je i.v.m.  daar verkregen behandeltegoed helaas geen aanspraak op deze cadeaucheque.

Afspraak maken?

Onze medewerkers hebben passie voor het vak en persoonlijke aandacht voor jou. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Gratis Zomerconsult

Wil je deze zomer een frisse en stralende uitstraling?

Boek nu je gratis Zomerconsult en maak laagdrempelig kennis met onze kliniek. Je komt alles te weten over de conditie van je huid, hoe je deze optimaal kunt beschermen en wat onze behandelingen voor jouw uitstraling kunnen betekenen.

Plan je gratis Zomerconsult voor 31 augustus 2024 en ontdek hoe jij stralend en fris de zomer in gaat!

Boek afspraak