Al vijf jaar op rij 'Beste Kliniek van Nederland'

Elk jaar doet het weekblad EW onderzoek naar de kwaliteit van particuliere klinieken. Al vijf jaar heeft de Elzen Kliniek de stempel ‘als beste beoordeeld’ gekregen. Dit maakt ons al 5 jaar ‘Beste Kliniek van Nederland’, zo luidt hun eindoordeel. 

Bekijk onze Tipping
Point Approach™

Wat maakt ons de 'Beste kliniek van Nederland'?

In Beste Klinieken van EW onderzoekt de Elsevier de mate waarin particuliere klinieken voldoen aan goede en veilige zorg. Het eindoordeel voor de Elzen Kliniek is 4 bollen, de maximale score. Dit maakt ons ‘Beste Kliniek van Nederland’. Wij zijn trots dat wij die titel steevast krijgen. Een erkenning voor de kwaliteit en veiligheid van onze kliniek.

Nog trotser zijn wij te zien en te horen wat wij betekenen voor de uitstraling van onze cliënten. Door kleine ingrepen die zorgen voor verbetering, maar niet voor een grote verandering, helpen wij hen op dagelijkse basis aan de juiste uitstraling. En het goede gevoel dat daarbij hoort.

Dit doen we op basis van de Tipping Point Approach™. Een geregistreerde en wetenschappelijk onderbouwde manier om gestructureerd en structureel de uitstraling van jouw gezicht te herstellen en te onderhouden. Zodat je er frisser en jeugdiger, succesvoller en gelukkiger uit gaat zien. 

Een aanpak met voorspelbare uitkomst: minder invasief, meer resultaat en een maximaal effect op jouw uitstraling!

"Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek"

Heleen van Royen is een gepassioneerde, krachtige vrouw. Ze weet wie ze is, doet wat ze wil, doorbreekt taboes en blijft tijdens kritische mediastormen fier rechtop staan. Qua uitstraling kiest ze ook haar eigen weg. 

Ze gelooft in maakbaarheid en heeft de Elzen Kliniek gevraagd haar hierin te begeleiden. “Ik heb een pact gesloten met dr. Helga tot mijn honderdste. Ik kom al vijftien jaar bij haar. Ik ga een keer per jaar voor een ‘uptouch’ volgens mijn persoonlijke behandelplan. Niet te veel, want ik wil niet zo’n spuithoofd, maar net genoeg om het gezellig te houden. Na een behandeling ben ik elke keer weer blij verrast en zeg ik:

“Ja, ik zie er weer helemaal uit zoals mezelf. Dan voel ik me tevreden en lekker. Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.” 

Wat anderen zeggen over de Elzen Kliniek:

Totaal
8,8
4.5/5

186 reviews

"Via goede referentie in contact gekomen. Gelijk een positieve indruk gekregen. Duidelijke consult/intake. Alles klopte en gelijk afspraak gemaakt voor behandeling. Dik tevreden."
- Belgin
"Persoonlijke benadering, uiterst vriendelijk en zeer deskundig. Behandeling ging ook heel goed. Blij met het behandelplan."
- Anoniem
"Een hele fijne persoonlijke aanpak, je voelt je gehoord en gezien. Van eerste telefoon gesprek tot het afscheid voelde als een warm bad."
- Anoniem

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

“De Elzen Kliniek heeft mijn carrière verlegend.”

– Marian Mudder

“Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.”

– Heleen van Royen

“Op mijn uitstraling kan ik invloed uitoefenen.”​

– Annemarie de Vries-Postma

Veiligheid boven alles

Direct een afspraak maken?

De Elzen Kliniek werkt met een klein team met passie voor het vak en persoonlijke aandacht voor jou. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak