Neem contact op met de Elzen Kliniek

Adres

Cattenhagestraat 6
1411 CT Naarden

Contact

Pers

Openingstijden

Bedrijfsinformatie

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen?

Vul dan onderstaand formulier in. We zullen binnen twee werkdagen reageren. Het is handig een telefoonnummer te vermelden waarop wij je kunnen bereiken. Vaak kunnen wij je telefonisch sneller en beter helpen.

Elisabeth, onze cliënt consulente helpt je graag verder.

Vanuit de richting Amsterdam:
Neem op de A1 de afslag Naarden-Vesting; sla rechtsaf naar IJsselmeerweg. Op IJsselmeerweg buigt de weg naar links en wordt Amsterdamsestraatweg. Daarna verandert de naam van de weg in Burgemeester Wesselingplein, sla op de t-splitsing linksaf naar Cattenhagestraat. Na 125m vindt je ons aan de linkerkant: Cattenhagestraat 6.

Vanuit de richting Amersfoort:
Neem op de A1 de afslag Naarden-Vesting; sla linksaf naar IJsselmeerweg. Op IJsselmeerweg buigt de weg naar links en wordt Amsterdamsestraatweg. Daarna verandert de naam van de weg in Burgemeester Wesselingplein, sla op de t-splitsing linksaf naar Cattenhagestraat. Na 125m vindt je ons aan de linkerkant: Cattenhagestraat 6.

In Naarden-Vesting is het bijna overal vrij parkeren. Alleen in de Cattenhagestraat en Marktstraat geldt een ‘blauwe zone’. Je kunt hier met een parkeerschijf 1 uur vrij parkeren. Wanneer je geen schijf hebt, kun je die bij ons vragen. In de overige straten in de omgeving van de kliniek kunt u langer parkeren. Ook hier is voldoende parkeerruimte.

Neem de trein naar station Naarden-Bussum. Neem vervolgens bus 110 richting Weesp. Stap na 6 minuten uit bij halte Burgemeester Wesselingplein. Onze kliniek is op 2 minuten loopafstand van de bushalte.