Contact

Bij de Elzen Kliniek staan we graag voor u klaar

Tijdens kantooruren staan wij voor u klaar om u te woord te staan, u te informeren of u te helpen bij het inplannen van een afspraak. Dat kan telefonisch, per mail of via een formulier op deze website. 

U kunt ons bellen op nummer 035 - 699 15 15 . Of u kunt klikken op de button ‘maak een afspraak’ voor het invullen van het afsprakenformulier, dan nemen wij contact met u op. U kunt ook een vraag stellen per mail of via het onderstaande formulier.

Bent u bij ons in behandeling en hebt u een medische vraag, dan kunt u bij spoed of calamiteiten, buiten kantooruren contact opnemen met nummer 06 55 11 66 44 .

Contactgegevens

Elzen Kliniek
Cattenhagestraat 6
1411 CT Naarden-Vesting

Telefonische bereikbaarheid
035 699 15 15
06 55 11 66 44 (in geval van nood)

Mail algemeen
info@elzenkliniek.nl

Pers- en mediacontact
pers@elzenkliniek.nl

Social media ELZEN Kliniek

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van
09.00 uur tot 17.00 uur.
Woensdagavond om de 14 dagen van
18.30 uur tot 21.00 uur.
Buiten openingstijden op afspraak.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We zullen binnen twee werkdagen reageren. Het is handig een telefoonnummer te vermelden waarop wij u kunnen bereiken. Vaak kunnen wij u telefonisch sneller en beter helpen.

Versturen

Routebeschrijving

Met de auto
Vanuit de richting Amsterdam:
Neem op de A1 de afslag Naarden-Vesting; sla rechtsaf naar IJsselmeerweg. Op IJsselmeerweg buigt de weg naar links en wordt Amsterdamsestraatweg. Daarna verandert de naam van de weg in Burgemeester Wesselingplein, sla op de t-splitsing linksaf naar Cattenhagestraat. Na 125m vindt u ons aan de linkerkant: Cattenhagestraat 6.

Vanuit de richting Amersfoort:
Neem op de A1 de afslag Naarden-Vesting; sla linksaf naar IJsselmeerweg. Op IJsselmeerweg buigt de weg naar links en wordt Amsterdamsestraatweg. Daarna verandert de naam van de weg in Burgemeester Wesselingplein, sla op de t-splitsing linksaf naar Cattenhagestraat. Na 125m vindt u ons aan de linkerkant: Cattenhagestraat 6.

Gratis parkeren
In Naarden-Vesting is het bijna overal vrij parkeren. Alleen in de Cattenhagestraat en Marktstraat geldt een ‘blauwe zone’. U kunt hier met een parkeerschijf 1 uur vrij parkeren. Wanneer u geen schijf heeft, kunt u die bij ons vragen. In de overige straten in de omgeving van de kliniek kunt u langer parkeren. Ook hier is voldoende parkeerruimte.

Openbaar vervoer
Neem de trein naar station Naarden-Bussum. Neem vervolgens bus 110 richting Weesp. Stap na 6 minuten uit bij halte Burgemeester Wesselingplein. Onze kliniek is op 2 minuten loopafstand van de bushalte.

Maak een afspraak

Neem contact op

Meest gestelde vragen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws over de Elzen Kliniek. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Elzen kliniek logo