Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook wanneer je nog niet precies weet wat je wil kunnen onze cosmetisch consulenten je op weg helpen.

Adres

Cattenhagestraat 6
1411 CT Naarden

Contact

Pers

Openingstijden

Bedrijfsinformatie

Route beschrijving

Vanuit de richting Amsterdam:
Neem op de A1 de afslag Naarden-Vesting; sla rechtsaf naar IJsselmeerweg. Op IJsselmeerweg buigt de weg naar links en wordt Amsterdamsestraatweg. Daarna verandert de naam van de weg in Burgemeester Wesselingplein, sla op de t-splitsing linksaf naar Cattenhagestraat. Na 125m vindt je ons aan de linkerkant: Cattenhagestraat 6.

Vanuit de richting Amersfoort:
Neem op de A1 de afslag Naarden-Vesting; sla linksaf naar IJsselmeerweg. Op IJsselmeerweg buigt de weg naar links en wordt Amsterdamsestraatweg. Daarna verandert de naam van de weg in Burgemeester Wesselingplein, sla op de t-splitsing linksaf naar Cattenhagestraat. Na 125m vindt je ons aan de linkerkant: Cattenhagestraat 6.

Gratis parkeren

In Naarden-Vesting is het bijna overal vrij parkeren. Alleen in de Cattenhagestraat en Marktstraat geldt een ‘blauwe zone’. Je kunt hier met een parkeerschijf 1 uur vrij parkeren. Wanneer je geen schijf hebt, kun je die bij ons vragen. In de overige straten in de omgeving van de kliniek kunt u langer parkeren. Ook hier is voldoende parkeerruimte.

Openbaar vervoer

Neem de trein naar station Naarden-Bussum. Neem vervolgens bus 110 richting Weesp. Stap na 6 minuten uit bij halte Burgemeester Wesselingplein. Onze kliniek is op 2 minuten loopafstand van de bushalte.

Heb je een vraag?

Vul dan onderstaand formulier in. We reageren binnen twee werkdagen. Vaak kunnen wij je telefonisch het snelst en het best helpen.

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak