Cosmetische behandelingen kennen geen leeftijd

Wij krijgen regelmatig de vraag wanneer het beste moment is om een cosmetische behandeling uit te laten voeren. Daar is geen eenduidig antwoord op, maar het is nooit te laat om er mee te beginnen. Hoe dat zit legt dr. Helga van den Elzen je graag uit.

De ene cliënt komt al vanaf haar 25e, de ander is heel wat ouder. “Ik zie ook mensen van 70 jaar die voor het eerst komen”, vertelt dr. Helga van den Elzen. “Als een cliënt nooit eerder iets heeft laten doen en dus nu voor het eerst aanklopt voor een cosmetische behandeling, is het mogelijk dat zijn of haar behandelplan wat meer uitvoerig is en daarom wat langer zal duren. Dit is echter geheel afhankelijk van zijn of haar wensen en omstandigheden.”

Weer tevreden met uw uitstraling

Uiteraard zit er een limiet aan wat we kunnen doen in jouw gezicht. Als je een bepaalde leeftijd hebt, bijvoorbeeld 60 jaar, bereik je bijvoorbeeld niet meer hetzelfde resultaat als wanneer je tien jaar jonger bent en dan al bent gestart met een behandeling. Maar dat hoeft ook niet per se. Het gaat erom dat je weer tevreden bent met jouw uitstraling als je weer naar huis gaat.

Onderhoud van jouw uitstraling

Niemand wil op een gegeven moment in de spiegel kijken en niet meer tevreden zijn met de uitstraling die we dan zien. We willen het liever voor zijn en zorgen dat we gracieus oud worden met de juiste uitstraling.

Bij de Elzen Kliniek vergelijken we een cosmetische behandeling dan ook wel eens met de periodieke controle bij de tandarts. Dat doen we ook om de schade te beperken en ons gebit goed te onderhouden. Het klinkt wellicht wat kort door de bocht, maar dat is eigenlijk ook wat dr. Helga van den Elzen doet, oprichter van de Elzen Kliniek en grondlegger van de effectieve en unieke Tipping Point Approach.

Je hebt nooit een bijzondere reden nodig om een afspraak te maken bij de Elzen Kliniek. Wij zien onze behandelingen als onderhoud van jouw uitstraling. Veroudering is niet te voorkomen, maar we kunnen de gevolgen hiervan wel beperken. We zorgen er graag voor dat jou zo lang mogelijk de uitstraling kunt behouden die bij jouw persoonlijkheid past.

Meer informatie behandeling Elzen Kliniek

Wil je meer weten over de unieke en wetenschappelijk onderbouwde werkwijze van dr. Helga van den Elzen, de Tipping Point Approach? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor nadere informatie of voor het maken van een vrijblijvende consultafspraak.

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak