Cosmetische behandeling

Voor cosmetische behandeling bent u bij de Elzen Kliniek aan het juiste adres. Een cosmetische behandeling wordt bij ons samengevat in een persoonlijk behandelplan. In gezamenlijk overleg met de arts bekijken we uw hele gezicht. Daarbij bespreken we uw doelen en wensen, die in u wpersoonlijke behandelplan omschreven worden.

Maak kennis met onze Tipping Point Approach™.

Zo’n persoonlijke behandelplan is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring van de kliniek en haar artsen. Deze unieke werkwijze is door de Elzen Kliniek zelf ontwikkeld en noemen wij de Tipping Point Approach™. Hiervan is de basis dat we naar het gehele gezicht en vooral uw uitstraling kijken. U wilt u zelf natuurlijk wel blijven herkennen. Want het mooiste dat u kunt worden, zijn en blijven is uzelf.

De eerste indruk telt

“You never get a second chance to make a first impression” is een spreekwoord dat aangeeft hoe belangrijk de eerste indruk is die u op iemand maakt. Die eerste indruk, die mensen in één seconde richting geeft aan wat zij over u denken.

Een mens met een eigen karakter en eigen uitstraling

Vaak als u in de spiegel kijkt, ziet u details: kraaienpootjes, een rimpel, een mondhoek, wallen. Terwijl de eerste indruk juist gaat om het totaalplaatje van uw gezicht. Dat betekent ook dat alleen incidenteel iets aan dat ene detail doen niets helpt. Er is een doordacht plan noodzakelijk dat letterlijk en figuurlijk niet oppervlakkig is. En dat op medische, psychologische, sociale (neuro) wetenschappelijke inzichten en veilige principes gebaseerd is. En op uw specifieke situatie. Niet one size fits all. Geen masker. U bent geen nummer. Maar een mens met een eigen karakter en een eigen uitstraling. Een persoonlijkheid.

Hoe benadert de Elzen Kliniek een cosmetische behandeling?

Uw gezicht bestaat uit drie lagen. De huid, de spieren en het bot. Ligamenten verbinden deze lagen. Als u ouder wordt, verandert uw botstructuur. Uw bot krimpt, waardoor de ligamenten aan de huid gaan trekken. Hierdoor ontstaan kuiltjes, schaduwen, rimpels etc.. Bovendien is het zo dat de plek waar uw rimpel zit vaak niet de oorzaak is van die rimpel. En daarnaast zit het probleem niet alleen in de oppervlakte maar ook in diepere lagen.
Hierdoor zit de oplossing in een andere aanpak dan u wellicht zou verwachten. Namelijk in de structuren onder de huid. Op meerdere lagen en verschillende punten. Deze punten zijn de Tipping Points. Het zijn de meest essentiële punten in uw gezicht die zorgen voor uw uitstraling. En omdat alles dus met elkaar samenhangt en vastzit, is een incidentele behandeling op één plek niet voldoende. En het levert bovendien zeker niet het effect waarvan u droomt. Een persoonlijk verantwoord en effectief bewezen behandelplan met regelmatige controle en onderhoud volgens de Tipping Point Approach™ is daarom noodzakelijk.

Onze behandelplannen op basis van de Tipping Point Approach™ verschillen echt met wat er in de rest van de cosmetisch medische wereld gebeurt.

Wat zijn de mogelijkheden voor een cosmetische behandeling?

Een persoonlijk behandelplan beschrijft op welke manier we uw uitstraling naar uw wens kunnen maken door behandeling met injectables. Bij behandeling maken wij gebruik van botuline toxine en hyaluronzuur. Botuline toxine en hyaluronzuur zijn beide injectables, maar elk gaan ze rimpels tegen op een andere manier. Het grote verschil tussen injectables die botuline toxine bevatten en cosmetische fillers als hyaluronzuur is de werkzaamheid en daarmee het type rimpels wat ze kunnen verhelpen.

Waarom u zal kiezen voor de Elzen Kliniek?

Een behandelplan bij de Elzen Kliniek zorgt ervoor dat uw innerlijk en uiterlijk weer in harmonie zijn met elkaar. Op natuurlijke wijze. Wij bewaken de eigenheid van uw gezicht en geven het de optimale uitstraling.
Bij ons bent u geen nummer. We bouwen een waardevolle relatie op met elkaar. Een persoonlijk consult hebt u altijd met de arts zelf. Het is goed om u te zien als u praat, lacht, denkt en beweegt. Precies zoals de mensen om u heen u ook zien. U hoeft alleen maar te vertellen wat u stoort aan uw gezicht als u in de spiegel kijkt.
Elke behandeling is gebaseerd op wetenschap. Dr. Helga van den Elzen is de grondlegster van injectables in Nederland en een internationale autoriteit in haar vakgebied.

Wij stellen uw veiligheid voorop

De artsen en verpleegkundigen bij de Elzen Kliniek zijn allen BIG-geregistreerd. Onze artsen zijn geregistreerde cosmetisch artsen volgens de NVCG en dr. Helga van den Elzen is één van de 82 cosmetisch artsen KNMG. Daarnaast zijn we de enige gespecialiseerde injectableskliniek gecertificeerd met het ZKN-keurmerk.

Hier ziet u het resultaat van een cosmetische behandeling volgens de Tipping Point Approach™

Klik op een van de foto’s voor meer voor- en na-foto’s

Voor

Na

Benieuwd wat de Elzen Kliniek voor u kan betekenen?

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

Wij zijn trots op het resultaat bij onze cliënten en ons excellente trackrecord van de behandelingen. Maar meer nog, zijn we trots dat onze cliënten hun naam en resultaat willen verbinden aan het uitdragen hiervan. Onze cliëntambassadeurs vertellen waarom zij kiezen voor de Elzen Kliniek.