De juiste uitstraling dankzij dr. Van den Elzen

Cliënten van de Elzen Kliniek willen er uitzien zoals zij zich voelen. Bij het eerste bezoek aan dr. Helga van der Elzen blijkt dat dit niet altijd goed tot uiting komt in hun uitstraling. Dr. Van den Elzen gaat daarom bij haar diagnose altijd op zoek naar de juiste match tussen innerlijk en uiterlijk. Als mensen een cosmetische ingreep overwegen, betekent dit namelijk meestal niet dat zij een ander uiterlijk willen. Zij willen uitstralen wie zij van binnen zijn zonder ingrijpende veranderingen in het gezicht.

Dat ‘iets aan het gezicht laten doen’ gelijkstaat aan ontevreden zijn met het uiterlijk, is een van de grootste misvattingen binnen de cosmetische wereld. Vaak zijn we als mensen heel tevreden over ons uiterlijk, maar is er soms wel iets dat we graag anders zouden zien. Of beter gezegd: beter passend bij hoe we ons van binnen voelen.

De juiste uitstraling

Over het algemeen wil eigenlijk niemand een heel ander gezicht. Vaak zijn we best wel tevreden met wat we zien in de spiegel, maar misschien zijn er bepaalde dingen waar we niet helemaal tevreden mee zijn: een vermoeide uitstraling, donkere wallen of een frons. Er zijn kleine onderdelen die we graag anders zouden willen zien, zonder dat het hele gezicht verandert door een cosmetische ingreep.

“Bij de Elzen Kliniek zorgen we er juist voor dat je alleen maar meer jezelf wordt.”

En daar hoef je dus ook niet bang voor te zijn als je een bezoek aan onze kliniek overweegt. Je loopt na een zorgvuldige diagnose en behandeling niet met een onherkenbaar gezicht de deur uit. Integendeel: bij de Elzen Kliniek zorgen we er juist voor dat je alleen maar meer jezelf wordt.

Dr. Van den Elzen: “Ik vraag cliënten daarom vaak om een foto mee te nemen waarvan zij vinden dat ze er leuk opstaan. Dat neem ik dan als uitgangspunt. En ik verander alleen de uitstraling door middel van de wetenschappelijk onderbouwde en door mij ontwikkelde Tipping Point Approach.”

De juiste diagnose bij de Elzen Kliniek

Ben je niet helemaal tevreden met de uitstraling van jouw gezicht? Heb je bijvoorbeeld een vermoeide blik of een frons waar je niet blij mee bent? En overweeg je daarom een behandeling met injectables?

Je kunt bij de Elzen Kliniek altijd geheel vrijblijvend contact opnemen voor nadere informatie of voor het plannen van een eerste consult. Wij leggen u graag uit wat de door dr. Van den Elzen ontwikkelde Tipping Point Approach inhoudt en wat deze unieke behandelwijze voor jou kan betekenen. Zo kun je er weer uitzien zoals je je voelt. Dat is voor ons het allerbelangrijkste.

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak