De mooiste versie van jezelf

“Blijf ik wel mijzelf” en “zal het niet teveel zijn”, of “gaat een ander het zien”? Terechte twijfels waar veel cliënten voor hun bezoek aan een cosmetische kliniek mee zitten. Het mooiste dat je kan worden, zijn en blijven ben je immers zelf. Wij werken samen met onze cliënten aan duurzame verbeteringen om de beste versie van zichzelf te worden.

Kleur binnen de lijntjes
Als je besluit iets te (laten) doen aan je gezicht én er uit wil blijven zien als jezelf dan zijn er twee stelregels:

  • In je gezicht hangt alles met elkaar samen. Als je één punt verandert, heeft dat consequenties voor de andere punten. Veel mensen willen een natuurlijk effect en willen liever niet dat een ander ziet wat er gedaan is. Wil je niet het effect: “waar gaan die lippen met die mevrouw naartoe?””, zorg er dan voor dat de ingreep zo naadloos bij je past dat het niet opvalt.

  • Je hebt niet oneindige mogelijkheden. Er is een bepaalde bandbreedte waarbinnen je dingen kunt aanpassen. Je gezicht is gebonden aan wat de natuur je heeft gegeven. Als jij bent geboren met smalle lippen, dan passen de lippen van Angelina Jolie jou niet En als jij Renée Zellweger bent, kun je nooit de mond van Julia Roberts krijgen. Als je eruit wilt blijven zien als jezelf, dán moet je binnen de lijntjes blijven.

Als je teveel verandert, ga je er anders uitzien. Cliënten zeggen wel eens: “ik wil er niet anders uitzien, maar ik wil wel veel vollere lippen.” Dat is dus een lastige combinatie. Als iemand wél buiten de lijntjes wil, dan is dat ook prima. Wie zijn wij daarover te oordelen? Zoveel mensen, zoveel diversiteit, zoveel smaken en kleuren. Heerlijk!

Behoud je exclusiviteit
Wat maakt jou uniek? Zorg ervoor dat je dát in ieder geval niet verliest, wanneer je iets aan je gezicht wilt aanpassen. Het perfecte gezicht bestaat niet. We willen ook helemaal niet dat iedereen past in de zogenaamde perfectie van het Masker van Marquardt. Dat kan niet eens, maar daarnaast zou je ook een saaie eenheidsworst krijgen!

De allermooiste mensen vinden we extra leuk omdat ze iets bijzonders hebben. Bijvoorbeeld de te brede mond van Julia Roberts of de te volle lippen en brede kaken van Angelina Jolie. Dit noemen we de aantrekkelijkheid van de imperfectie. Het heeft iets mysterieus dat de wetenschap nooit heeft kunnen vangen, die variaties die we zo onweerstaanbaar vinden. Omarm dus je eigen uniekheid. Het maakt je bijzonder!

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Gratis Zomerconsult

Wil je deze zomer een frisse en stralende uitstraling?

Boek nu je gratis Zomerconsult en maak laagdrempelig kennis met onze kliniek. Je komt alles te weten over de conditie van je huid, hoe je deze optimaal kunt beschermen en wat onze behandelingen voor jouw uitstraling kunnen betekenen.

Plan je gratis Zomerconsult voor 31 augustus 2024 en ontdek hoe jij stralend en fris de zomer in gaat!

Boek afspraak