Een ‘nieuwe’, frisse huid? Lees alles over onze peelings

Ben je niet tevreden met de leeftijd die je huid laat zien? Heb je last van pigmentvlekken, fijne lijntjes, een vale huid en wil je daar wat aan doen? Dan is een huidverjongende peeling misschien wel een optie voor jou. De Elzen Kliniek biedt drie verschillende soorten peelings aan. We maken een onderscheid tussen oppervlakkige, medium en diepe peelings, elk met hun eigen uitwerking en resultaten. 

Welke peeling voor jou het beste is, is afhankelijk van je doelstelling en van je huidtype. De Elzen Kliniek kan dit vaststellen, je hierin adviseren en vervolgens ook een bijpassend behandelplan opstellen.

EASY DROXY PEELING – Soft peeling

De Easy Droxy Peel valt in de categorie oppervlakkige peelings. Deze peeling bestaat uit fruitzuren en salicylzuur en is zeer geschikt voor behandeling van een fletse en droge huid en van een acne(gevoelige) huid. Easy Droxy Peel laat na de behandeling onmiddellijk een zichtbare huidverstrakking en verfrist uiterlijk zien, zonder dat het gezicht gaat vervellen. Daarom kan deze peeling ook heel goed gebruikt worden als eenmalige “partypeel” – perfect voor bijzondere gelegenheden en geschikt voor alle leeftijden.

Ook voor jongeren met acne problemen is deze peeling goed geschikt.

Uiteraard kan de Easy Droxy Peel ook worden ingezet binnen een behandelprotocol gericht op huidverbetering.

We adviseren om deze peeling af en toe te herhalen voor het beste resultaat. Mocht je de peeling willen herhalen, dan bieden we een korting via een pakketprijs. 

1 x: € 149,- 
2 x: € 275,-
3 x: € 399,-
4 x: € 499,-

Wil je meer weten over de Easy Proxy Peeling? Onze medewerkers helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

TCA PEELING – Medium peeling

De Easy TCA® (Pain Control) Peel (TCA = TriChloorAzijnzuur) is een medium peeling die zichtbare huidverbetering geeft. Deze peeling is bijzonder geschikt voor alle huidtypen, dus niet alleen dikke huid met grove poriën maar zeker ook dunne(r wordende) en gevoelige huid, evenals donkere huidtypen. Deze peeling is een unieke, innovatieve peeling waar een pijnstillend ingrediënt aan is toegevoegd.

Het verschil met andere TCA-peelings is dat Easy TCA® Peel niet in water is opgelost (wat de peelingvloeistof instabiel maakt), maar het wordt bereid met een zogenaamde base solution (waar onder andere vitaminen, antioxidanten e.d. in zitten). Dit zorgt ervoor dat de vloeistof langzaam de huid binnendringt, waarna een opzettelijke en gecontroleerde ontstekingsreactie ontstaat. Dit proces maakt dat de bovenlaag van de huid wordt afgestoten en nieuwe, verse huid zichtbaar wordt.

We adviseren om de TCA peeling na 7 á 8 dagen te herhalen voor het beste resultaat, tot 3-4 keer. Bij elke herhaalbehandeling kunnen we dan een laagje dieper gaan. Mocht je voor deze optie willen gaan, dan bieden we een korting via een pakketprijs. 

1 x: € 325,- 
2 x: € 599,-
3 x: € 849,-
4 x: € 999,-

Wil je meer weten over de TCA peeling? Onze medewerkers helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

FENOL PEELINGDeep peeling

De Easy Phen (Very) Light Peeling, oftewel onze Fenol Peeling: deze peelings zijn opgebouwd uit een combinatie van fenol en trichloorazijnzuur. Fenolpeelings vallen in de categorie diepe peelings, die daarbinnen diep, dieper of diepst kunnen gaan. Easy Phen Very Light® Peel is de lichtste in deze categorie, maar gaat wel nog een stap dieper dan Easy TCA®.

Fenol zorgt voor structuurverbetering, dus lifting en verstrakking van de huid, terwijl TCA de oppervlakte egaler en gladder maakt. Een ideale combinatie om vorderende huidveroudering mee aan te pakken. Eén sessie is over het algemeen voldoende om flinke huidverjonging- en verstrakking te bereiken.

Daarnaast bieden we de Lip & Eyelid Peeling: deze diepe fenolpeeling bereikt de allerdiepste huidlaag en kan een oude huid volledig vervangen door een nieuwe, jonge, gladde en vlekkeloze huid. Een diepe fenolpeeling is best heftig (denk aan een hersteltijd van 10-12 dagen), maar is ook heel goed in kleine vlakken uit te voeren op bijvoorbeeld bovenlip en rondom de ogen.

Het advies is om de Fenol peeling eens in de 10 jaar uit te voeren.

Prijs: € 2.499,-

Wil je meer weten over de Fenol peeling? Onze medewerkers helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak