Even voorstellen: dr. Wang, cosmetisch arts

Sinds september heeft de Elzen Kliniek twee nieuwe artsen verwelkomd, namelijk dr. Daisy Wang en dr. Kevin Bulgac. Graag stellen wij deze week dr. Wang aan je voor.  Jullie hebben haar inmiddels misschien al mogen ontmoeten of op de kliniek gespot. Maar wie is dr. Wang en wat betekent haar aanwezigheid voor de cliënten van de Elzen Kliniek? Aan de hand van een aantal vragen stellen wij haar graag aan je voor.

Dr. Wang heeft na haar opleiding geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen brede ervaring opgedaan als arts bij de afdelingen chirurgie, plastische chirurgie, dermatologie en huisartsgeneeskunde. Dit maakt haar zeer veelzijdig. Gedurende haar tijd bij de dermatologie ontwikkelde ze een passie voor de cosmetische geneeskunde. Dr. Wang heeft inmiddels ruim 5 jaar ervaring.

Waarom ben je dit vak gaan uitoefenen?
”Al vanaf jongs af aan heeft de cosmetische sector mijn interesse gehad. Het effect dat iemands uitstraling heeft op hoe iemand op je overkomt fascineert mij. En het effect dat dat op diegene zelf heeft. Mensen daarbij helpen spreekt mij erg aan. Het was voor mij dan ook meer dan logisch om dit vak uiteindelijk te kiezen.”

Wat vind je mooi aan dit vak?
”Je kunt met kleine behandelingen een enorm verschil maken in de uitstraling van mensen. En daarmee in hoe iemand zich voelt. En over zichzelf denkt.”

 

‘Wat dr. Helga van den Elzen doet, is magie. Het is een eer om samen met haar deze methode te beoefenen, verder te ontwikkelen en te promoten’.

 

Waar ben je het meest trots op?
 ”Ik ben trots op het feit dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk kan gaan. Het voelt alsof ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Ik ben dankbaar dat ik elke dag opnieuw mensen mag helpen met allerlei uiteenlopende vraagstukken. Naast mijn passie voor cosmetische geneeskunde, ben ik ook veel bezig met wetenschappelijk onderzoek. Ik combineerde mijn promotieonderzoek op het gebied van de chirurgische slokdarmoncologie met mijn master van de geneeskundeopleiding.

Ik heb hiervoor een jaar doorgebracht in het MD Anderson Cancer Center in Houston, in de Verenigde Staten, om onderzoekservaring op te doen. Ook na het afronden van mijn promotieonderzoek ben ik actief gebleven in de wetenschap en heb ik diverse dermatologische artikelen mogen publiceren. Wetenschap is mijn tweede passie en ik kijk ernaar uit om ook hierin samen te mogen werken met Dr. Van den Elzen.’’

Wat zijn je specialismen?
”Ik heb mij gespecialiseerd in injectables (red. Botox® en fillers) en daarnaast in peelings. Cliënten van de Elzen Kliniek kunnen bij mij terecht voor een soft, medium of deep peeling.” Lees hier meer over de peelings die bij ons worden aangeboden.

Waarom ben je bij de Elzen Kliniek gaan werken?
Via dr. Velthuis hoorde ik voor het eerst over dr. Van den Elzen en haar methode van behandelen, namelijk de Tipping Point Approach. Ik was meteen geïnteresseerd. Wat me het meest aanspreekt aan deze werkwijze is dat het zich op het hele gezicht richt (in plaats van losse elementen binnen het gezicht) en de bron wordt aangepakt in plaats van lokale symptoombestrijding.  Wat dr. Van den Elzen doet, is magie. Het is een eer om samen met haar deze methode verder te ontwikkelen en cliënten ermee te mogen helpen.’

Waar kijk je het meest naar uit m.b.t. het werken bij de Elzen Kliniek?
”Om samen met cliënten met behulp van de Tipping Point Approach tot prachtige resultaten te komen.”

 

Afspraak bij Dr. Wang?
Ben jij nieuwsgierig geworden naar een behandeling bij Dr. Wang? Neem contact met ons op via 035 – 699 15 15 of via ons contactformulier.

 

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak