Even voorstellen: dr. Bulgac, cosmetisch arts

Sinds september heeft de Elzen Kliniek twee nieuwe artsen verwelkomd: dr. Daisy Wang en dr. Kevin Bulgac. Graag stellen wij deze week dr. Bulgac aan je voor. Jullie hebben hem inmiddels misschien al ontmoet of op de kliniek gezien. Maar wie is dr. Bulgac en wat betekent zijn aanwezigheid voor de cliënten van de Elzen Kliniek? Aan de hand van een aantal vragen stellen wij hem graag aan je voor.

Dr. Bulgac is geboren en getogen in Amsterdam. Hij heeft zijn opleiding genoten en afgerond aan het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam, met als focus de orthopedische chirurgie. Een interessant specialisme, maar niet waar zijn hart ligt.

Waarom ben je dit vak gaan uitoefenen?
“Ik ben altijd al geïntrigeerd geweest in de Esthetisch Geneeskunde. De stap om daadwerkelijk werkzaam te zijn in de medisch cosmetische wereld was een logisch vervolg.” Dr. Bulgac heeft inmiddels ruim 5 jaar ervaring.

Wat vind je mooi aan dit vak?
“Het mooiste aan dit vak is dat je zichtbaar iets voor iemand kan betekenen. Niet alleen in hoe iemand eruit ziet en wat iemand uitstraalt, maar ook in hoe iemand naar zichzelf kijkt.”

 

‘Het mooiste aan dit vak is dat je zichtbaar iets voor iemand kan betekenen. Niet alleen in hoe iemand eruit ziet en wat iemand uitstraalt, maar ook in hoe iemand naar zichzelf kijkt’.

 

Waar ben je het meest trots op?
“In het algemeen ben ik trots op wat ik tot nu toe heb bereikt binnen dit vakgebied.

Wat zijn je specialismen?
“Mijn loopbaan als cosmetisch arts heeft zich snel ontwikkeld. Ik ben gespecialiseerd op verschillende gebieden. Liposucties, ooglidcorrecties en injectables. Voor het gehele gezicht, maar met name de hals en de kaaklijn zijn behandelgebieden waar mijn expertise goed tot zijn recht komt.”

Waarom ben je bij de Elzen Kliniek gaan werken?
“De werkmethodiek van de Elzen Kliniek sprak mij enorm aan. Ik ben momenteel ook werkzaam bij andere klinieken, maar opgeleid worden door dr. Van den Elzen en werken volgens de Tipping Point Approach was voor mij echter een grote drijfveer om mij bij de Elzen Kliniek te voegen. Hier word ik opgeleid om maatwerk te leveren om zo cliënten te helpen bij het verbeteren van hun uitstraling. Met behoud van wat de cliënt uniek maakt.” Dat geeft de cliënt het beste resultaat, maar maakt het werk ook een stuk leuker. En dankbaarder.”

Waar kijk je het meest naar uit m.b.t. het werken bij de Elzen Kliniek?
“Synergie creëren met hoe iemand zich voelt en wat diegene uitstraalt. Daarin zit wat mij betreft het succes.”

 

Afspraak bij Dr. Bulgac?
Ben jij nieuwsgierig geworden naar een behandeling bij Dr. Bulgac? Neem contact met ons op via 035 – 699 15 15 of via ons contactformulier.

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Veiligheid boven alles!

Wanneer je kiest voor een cosmetische behandeling wil je zeker weten dat dit veilig kan. Het gaat immers nog steeds om een medische behandeling. Gelukkig worden Botox en fillerbehandelingen al

lees verder »

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak