Even voorstellen… Elisabeth Sikma, cliënt consulente

In onze rubriek ‘Even voorstellen…’ maak je kennis met de medewerkers van de Elzen Kliniek. Bij jouw bezoek aan onze kliniek kom je uiteraard in aanraking met ons medisch team. Maar om te komen tot de mooie uitstraling die jij verdient, zijn meer kliniekmedewerkers betrokken. Wij stellen ze graag aan je voor.

Cliënt consulente bij Elzen Kliniek

In mijn baan als cliënt consulent bij de Elzen Kliniek voel ik mij als een vis in het water. Wat ik zo bijzonder vind aan de kliniek is het gebruik van de unieke Tipping Point Approach (TPA), ontwikkeld door dr. Helga van den Elzen. De TPA-methode, die uitgaat van iemands totale uitstraling zonder de eigen identiteit te verliezen, maakt dat ik volledig sta achter wat wij doen als cosmetische kliniek. Het zorgt voor een passend en natuurlijk resultaat, die de uitstraling verbetert.

Tipping Point Approach

Ik vind het fijn dat ik onze potentiële cliënten mee kan nemen in het traject volgens de Tipping Point Approach-methode en hem of haar verder kan helpen in dit proces. Mensen die overwegen om zichzelf een injectables behandeling te gunnen gaan niet over één nacht ijs en daarom is het belangrijk om goed te weten wat onze TPA-behandeling inhoudt en om een passende kliniek te vinden voor een langdurige relatie. Ik help de cliënt graag in dat proces.

Vraag over cosmetische behandeling

Daarnaast vind ik het erg plezierig om een warme relatie te onderhouden met onze bestaande cliënten. Heb je een vraag, advies nodig of even een praatje, niets is te gek. Ik beheer de kliniekagenda, dus alle vragen betreffende jouw afspraak kun je ook aan mij stellen. Mocht je dus een vraag hebben of een advies willen, ik sta voor je klaar!”

Vandaag maak je kennis met Elisabeth Sikma, onze enthousiaste en betrokken cliënt consulente. Elisabeth neemt contact met je op voor een eerste intake als je geïnteresseerd bent in een behandeling bij de Elzen Kliniek. Zij informeert je over alle stappen van het behandeltraject en kan al jouw vragen beantwoorden. Als je bij iemand terecht kunt voor een goede uitleg, maar ook voor een luisterend oor gedurende uw traject bij onze kliniek, dan is het Elisabeth wel! Zij stelt zich graag aan je voor.

“Mijn naam is Elisabeth Sikma, ik ben 40 jaar en moeder van een vrolijke en energieke 9-jarige dochter. Ik woon samen met mijn dochter, partner Peter en hond in Ankeveen. Sinds de zomer van 2020 werk ik met veel plezier als cliënt consulent bij de Elzen kliniek. Daarvoor heb ik 20 jaar gewerkt als manager in luxe cosmetica.

Contact met onze cliënt consulente

Wil je nadere informatie van Elisabeth over mogelijke behandelingen bij de Elzen Kliniek of wil je haar spreken omdat je een vraag hebt of advies nodig? Schroom dan niet haar te bellen en neem geheel vrijblijvend contact met haar op.

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak