Facelift

U bent geïnteresseerd in een facelift zonder dat u onder het mes hoeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Elzen Kliniek is in 2004 opgericht door dr. Helga van den Elzen, de grondlegster van injectables in Nederland. En sinds die tijd zijn wij dé toonaangevende kliniek in Nederland die volledig gespecialiseerd is op het gebied van niet chirurgische cosmetische behandelingen.

Een hecht team van professionals staat voor u klaar

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team en hebben we veel persoonlijke aandacht voor u. Alle leden van ons team zijn professioneel opgeleid en hebben een passie voor het vak.

Maak kennis met onze Tipping Point Approach™

 “Uw gezicht spreekt boekdelen” is een bekende Nederlandse uitdrukking. En om uw gezicht goed te laten spreken is een diagnosesysteem en stapsgewijze aanpak noodzakelijk: onze Tipping Point Approach™. Het is onze eigen unieke methode. Een geregistreerde en wetenschappelijk onderbouwde manier om gestructureerd en structureel de uitstraling van uw gezicht te herstellen en te onderhouden. We maken hiertoe, in overleg met u, een persoonlijk behandelplan waarin alle stappen beschreven worden. Wij werken alleen met injectables en kunnen daarmee uw uitstraling optimaal maken. Zo kunt u er frisser en jeugdiger, succesvoller en gelukkiger uit gaat zien. En dat allemaal zonder dat u onder het mes hoeft. Een liquid facelift als het ware.

Waarom werkt de Elzen Kliniek met behandelplannen?

Zo’n liquid facelift wordt bij ons uitgebreid omschreven in een persoonlijk behandelplan. In gezamenlijk overleg met de arts bespreken we uw doelen en wensen en bekijken we uw gehele gezicht. Het gaat immers over het geheel, over uw uitstraling en bovendien wilt u u zelf blijven herkennen. Want het mooiste dat u kunt worden, zijn en blijven, is  uzelf. In het behandelplan wordt zo gemaakt dat het effect langere tijd gewaarborgd blijft en uw investering zo lang mogelijk waardevol is.

Bij ons staat veiligheid altijd op de eerste plaats

Al komt er geen mes aan te pas, wij realiseren ons als geen ander dat het hier wel gaat om een medische behandeling. Dat betekent dat wij er alles aan doen in systemen en protocollen om uw veiligheid te waarborgen. En dat doen wij al 15 jaar met bijna 40.000 behandelingen en ruim 5.000 tevreden cliënten. Voor uw veiligheid hebben wij alle registraties, certificeringen, diploma’s die van belang zijn.

Wat houdt een behandeling met injectables precies in?

Bij een behandeling met injectables maken wij gebruik van botuline toxine en hyaluronzuur. Botuline toxine en hyaluronzuur zijn beide injectables, maar ze gaan rimpels tegen op een andere manier. Het grote verschil tussen injectables die botuline toxine bevatten en cosmetische fillers als hyaluronzuur is de werkzaamheid en daarmee het type rimpels wat ze kunnen verhelpen.

Wat is de injectable botuline toxine?

Botuline toxine remt de overdracht van prikkels van de zenuw naar de spier. Spieractiviteit is één van de mogelijke oorzaken van kraaienpootjes, fronsrimpels, marionetlijnen of andere rimpels. Kortom, rimpels die effect hebben op uw uitstraling. De neurotoxinen in botuline toxine ontspant de spieren en werkt daardoor als een effectieve behandeling tegen rimpels. Het gaat dan om de rimpels en lijntjes die u ziet als u uw gezichtsspieren aanspant. De zogenaamde dynamische rimpels, deze zijn bijvoorbeeld te zien als u fronst en lacht. Een behandeling kent alleen een tijdelijk effect op de behandelde spier en heeft geen effect op de rest van het lichaam.

Hoe snel werkt een behandeling met botuline toxine?

Een behandeling met botuline toxine duurt maximaal 20 tot 30 minuten. Het effect van een behandeling met botuline toxine is niet direct te zien. In de meeste gevallen is het maximale effect binnen twee weken bereikt. Een behandeling werkt gemiddeld drie maanden. Daarna neemt het effect af en begint de rimpel langzaam weer terug te komen. Dat is de reden waarom de Elzen Kliniek werkt met behandelplannen. Op deze manier worden rimpels structureel en gestructureerd behandeld, zodat het niet bij een incidenteel korte termijneffect blijft.

Hoe werkt de injectable hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die is opgeslagen in ons bindweefsel, de huid en het zenuwstelsel. Dit suikermolecuul is in de natuurlijke vorm enerzijds verbonden aan collageen en bindt zich anderzijds aan water. Het zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd en gewrichten soepel blijven. Naarmate u ouder wordt vermindert de aanmaak van hyaluronzuur. Hierdoor wordt de huid dunner en verliest u volume in bijvoorbeeld uw gezicht. Ook het vetweefsel wordt minder bij veroudering waardoor de mooie ronde en jeugdige vormen in een gezicht verdwijnen en zich bijvoorbeeld kraaienpootjes, fronsrimpels, marionetlijnen of wallen onder de ogen vormen. Kortom, rimpels die effect hebben op uw uitstraling. Fillers met hyaluronzuur kunnen volumeverlies en daarmee rimpelvorming effectief opvullen. Dit heeft een tijdelijk effect op de specifieke locatie en heeft geen effect op de rest van het lichaam. Bij de Elzen Kliniek wordt enkel gebruik gemaakt van geregistreerde geneesmiddelen die rimpels tegengaan.

Hoe snel werkt een behandeling met hyaluronzuur?

De meeste behandelingen duren maximaal 20 tot 30 minuten. Na de fillerbehandeling met hyaluronzuur ziet u direct resultaat. Wel kan de huid nog wat rood en gezwollen zijn. Het uiteindelijke effect is na 3-5 dagen goed zichtbaar. Een optimaal resultaat ziet u echter na 3 tot 4 weken.
Hyaluronzuur geeft een mooi en natuurlijk resultaat waar u ongeveer zes tot twaalf maanden van profiteert. Daarom werkt de Elzen Kliniek met behandelplannen. Op deze manier worden rimpels structureel en gestructureerd behandeld, zodat het niet bij een incidenteel korte termijneffect blijft.

Hier ziet u hoe behandeling met injectables het effect van een facelift evenaart.

Klik op een van de foto’s voor meer voor- en na-foto’s.

 

Voor

Na

Benieuwd wat de Elzen Kliniek voor u kan betekenen?

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

Wij zijn trots op het resultaat bij onze cliënten en ons excellente trackrecord van de behandelingen. Maar meer nog, zijn we trots dat onze cliënten hun naam en resultaat willen verbinden aan het uitdragen hiervan. Onze cliëntambassadeurs vertellen waarom zij kiezen voor de Elzen Kliniek.