Fillers gezicht

U zoekt naar een goede kliniek omdat u fillers voor uw gezicht overweegt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze unieke werkwijze is dat wij niet alleen naar losse onderdelen, maar juist naar het hele gezicht kijken. In gezamenlijk overleg met de arts bespreken we uw doelen en wensen die in een persoonlijk behandelplan omschreven worden.

Onze unieke werkwijze: de Tipping Point Approach™

Zo’n persoonlijk behandelplan is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring van de kliniek en haar artsen. We noemen dat de Tipping Point Approach™ en is ontwikkeld door de Elzen Kliniek zelf ontwikkeld. De verschillende Tipping Points hebben elk een uniek functie in het gezicht en dragen bij aan uw uitstraling. Het gaat namelijk over het gehele gezicht, over uw uitstraling en dat  u uzelf blijft herkennen. Want het mooiste dat u kunt worden, zijn en blijven, is uzelf.

Hier ziet u een voorbeeld waarbij het hele gezicht op strategische plaatsen iets is opgevuld, waardoor een gezondere uitstraling ontstaat.

Klik op een van de foto’s voor meer voor- en na-foto’s

006-voor-de-behandeling.480x0

Voor

006-na-de-behandeling.480x0

Na

Benieuwd wat de Elzen Kliniek voor u kan betekenen?

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

Wij zijn trots op het resultaat bij onze cliënten en ons excellente trackrecord van de behandelingen. Maar meer nog, zijn we trots dat onze cliënten hun naam en resultaat willen verbinden aan het uitdragen hiervan. Onze cliëntambassadeurs vertellen waarom zij kiezen voor de Elzen Kliniek.