Fillers jukbeenderen

U overweegt fillers voor uw jukbeenderen en zoekt hiervoor een goede kliniek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Elzen Kliniek is dé injectables kliniek van Nederland en een behandeling met fillers voor de jukbeenderen is bij ons een onderdeel van het persoonlijk behandelplan. In gezamenlijk overleg met de arts bekijken we uw gehele gezicht en bespreken we uw doelen en wensen.

Maak kennis met uw eigen persoonlijk behandelplan

Het persoonlijk behandelplan wordt met de grootste zorgvuldigheid opgesteld aan de hand van onze eigen uniek methode de Tipping Point Approach™. Deze methode is in 15 jaar ontwikkeld door de Elzen Kliniek en gebaseerd op wetenschappelijk inzicht en jarenlange ervaring.

Waarom overweegt u fillers voor de jukbeenderen?

U ervaart wellicht wat deukjes en kuiltjes die er vroeger niet zaten en u stoort zich daaraan. Dit kan relatief eenvoudig opgelost worden met een behandeling met fillers.

Wat betekent een fillerbehandeling voor u?

Bij een behandeling met fillers maken wij gebruik van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die is opgeslagen in onze huid, het bindweefsel en het zenuwstelsel. Fillers met hyaluronzuur kunnen volumeverlies effectief opvullen. Dit heeft een tijdelijk effect op de specifieke locatie en heeft geen effect op de rest van het lichaam. Bij de Elzen Kliniek wordt enkel gebruik gemaakt van geregistreerde geneesmiddelen die rimpels tegengaan.

Hier ziet u een voorbeeld van hoe fillers de jukbeenderen kunnen 'ophalen'.

Klik op een van de foto’s voor meer voor- en na-foto’s

d2-voor-de-behandeling.960x0

Voor

d3-na-de-behandeling.960x0

Na

Benieuwd wat de Elzen Kliniek voor u kan betekenen?

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

Wij zijn trots op het resultaat bij onze cliënten en ons excellente trackrecord van de behandelingen. Maar meer nog, zijn we trots dat onze cliënten hun naam en resultaat willen verbinden aan het uitdragen hiervan. Onze cliëntambassadeurs vertellen waarom zij kiezen voor de Elzen Kliniek.