Fillers mondhoeken

Bent u op zoek naar een kliniek voor een behandeling met fillers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een behandeling met fillers is bij ons een onderdeel van het persoonlijke behandelplan. In gezamenlijk overleg met de arts bekijken we uw gehele gezicht. Daarbij bespreken we uw doelen en wensen, die in uw persoonlijk behandelplan omschreven worden. Het gaat immers over uw gehele uitstraling en u wilt u zelf blijven herkennen. Want het mooiste dat u kunt worden, zijn en blijven, is uzelf.

Onze eigen unieke werkwijze voor een behandeling met fillers

Zo’n persoonlijke behandelplan, waarvan fillerbehandeling een onderdeel is, is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring van de kliniek en haar artsen. Deze unieke werkwijze is door de Elzen Kliniek zelf ontwikkeld en noemen wij de Tipping Point Approach™.

Wij stellen uw veiligheid boven alles

“Ik voel me hier altijd veilig” is een uitspraak die de meeste van onze cliënten doen in een recent onderzoek. Een uitspraak waar wij trots op zijn. Uw veiligheid staat immers boven alles. 

Wij realiseren ons namelijk als geen ander dat het hier nog steeds gaat om een medische behandeling. Dat betekent dat wij er alles aan doen in systemen en protocollen om uw veiligheid te waarborgen. En dat doen wij al 15 jaar met bijna 40.000 behandelingen en ruim 5.000 tevreden cliënten. Voor uw veiligheid hebben wij alle registraties, certificeringen, diploma’s die van belang zijn: BIG-registratie, ZKN keurmerk, lidmaatschap NVCG, de door het ministerie van VWS beschermde titel Cosmetisch arts KNMG

Verkozen tot ‘beste kliniek’ door Elsevier Weekblad

Elsevier Weekblad heeft de Elzen Kliniek dit jaar het stempel ‘als beste beoordeeld’ gegeven in het grote jaarlijkse onderzoek naar de kwaliteit van particuliere klinieken. De Elzen Kliniek steekt dus met kop en schouders boven de rest van Nederland uit.

Wat houdt een fillerbehandeling precies in?

Bij een behandeling met fillers maken wij gebruik van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die is opgeslagen in ons bindweefsel, de huid en het zenuwstelsel. Dit suikermolecuul is in de natuurlijke vorm enerzijds verbonden aan collageen en bindt zich anderzijds aan water. Het zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd en gewrichten soepel blijven. Naarmate u ouder wordt vermindert de aanmaak van hyaluronzuur. Hierdoor wordt de huid dunner en verliest u volume in bijvoorbeeld uw gezicht. Ook het vetweefsel wordt minder bij veroudering waardoor de mooie ronde en jeugdige vormen in een gezicht verdwijnen en zich bijvoorbeeld kraaienpootjes, fronsrimpels, marionetlijnen of wallen onder de ogen vormen. Kortom, rimpels die effect hebben op uw uitstraling. Fillers met hyaluronzuur kunnen volumeverlies en daarmee rimpelvorming effectief opvullen. Dit heeft een tijdelijk effect op de specifieke locatie en heeft geen effect op de rest van het lichaam. Bij de Elzen Kliniek wordt enkel gebruik gemaakt van geregistreerde geneesmiddelen die rimpels tegengaan.

Hoe snel werkt een behandeling met fillers?

De meeste behandelingen duren maximaal 20 tot 30 minuten. Na de fillerbehandeling met hyaluronzuur ziet u direct resultaat. Wel kan de huid nog wat rood en gezwollen zijn. Het uiteindelijke effect is na 3-5 dagen goed zichtbaar. Een optimaal resultaat ziet u echter na 3 tot 4 weken.

Hyaluronzuur geeft een mooi en natuurlijk resultaat waar u ongeveer zes tot twaalf maanden van profiteert. Daarom werkt de Elzen Kliniek met behandelplannen volgens de Tipping Point Approach™. Op deze manier worden rimpels structureel en gestructureerd behandeld, zodat het niet bij een incidenteel korte termijneffect blijft.Hier ziet u een voorbeeld van een behandeling met fillers en botuline toxine.

Klik op een van de foto’s voor meer voor- en na-foto’s

e2-voor-de-behandeling.480x0

Voor

e3-na-de-behandeling.480x0

Na

Benieuwd wat de Elzen Kliniek voor u kan betekenen?

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

Wij zijn trots op het resultaat bij onze cliënten en ons excellente trackrecord van de behandelingen. Maar meer nog, zijn we trots dat onze cliënten hun naam en resultaat willen verbinden aan het uitdragen hiervan. Onze cliëntambassadeurs vertellen waarom zij kiezen voor de Elzen Kliniek.