Fillers mondhoeken

U overweegt fillers voor de mondhoeken en zoekt daarvoor een goede kliniek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een behandeling met fillers bij de mondhoeken is bij ons een onderdeel van het persoonlijke behandelplan. In gezamenlijk overleg met de arts bekijken we uw gehele gezicht. Daarbij bespreken we uw doelen en wensen, die in uw persoonlijk behandelplan omschreven worden.

Maak kennis met onze Tipping Point Approach™ 

Zo’n persoonlijke behandelplan, waarvan fillers voor de mondhoeken een onderdeel kan zijn, is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring van de kliniek en haar artsen. Deze unieke werkwijze is door de Elzen Kliniek zelf ontwikkeld en noemen wij de Tipping Point Approach™. Hiervan is de basis dat we naar het gehele gezicht en vooral uw uitstraling  kijken. U wilt u zelf natuurlijk wel blijven herkennen. Want het mooiste dat u kunt worden, zijn en blijven is uzelf.

Waarom zou u fillers voor de mondhoeken willen?

Het kan zijn dat uw mondhoeken van nature naar beneden staan. Het kan ook zijn dat in de loop der jaren de stand van de mondhoeken is veranderd. Of wellicht ervaart u rimpels rond de mondhoeken. Dit zijn maar enkele voorbeelden van wat er mogelijk aan de hand zou kunnen zijn. En voor elk van deze aandachtspunten is een andere manier van behandelen nodig. Ofwel met fillers ofwel met botuline toxine.

Wat betekent een fillerbehandeling voor u?

Bij een behandeling met fillers maken wij gebruik van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die is opgeslagen in onze huid, het bindweefsel en het zenuwstelsel.
Hier een voorbeeld van het effect van fillers bij de mondhoeken. Er is een wezenlijke verandering opgetreden met behulp van hyaluronzuur.

Klik op een van de foto’s voor meer voor- en na-foto’s

007-voor-de-behandeling.480x0

Voor

007-na-de-behandeling.480x0

Na

Benieuwd wat de Elzen Kliniek voor u kan betekenen?

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

Wij zijn trots op het resultaat bij onze cliënten en ons excellente trackrecord van de behandelingen. Maar meer nog, zijn we trots dat onze cliënten hun naam en resultaat willen verbinden aan het uitdragen hiervan. Onze cliëntambassadeurs vertellen waarom zij kiezen voor de Elzen Kliniek.