Fillers neusplooi

U overweegt filler voor de neusplooi en u zoekt een goede kliniek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een behandeling voor het opvullen van de neusplooi is bij ons een onderdeel van het persoonlijke behandelplan. In gezamenlijk overleg met de arts bekijken we uw gehele gezicht. Daarbij bespreken we uw doelen en wensen, die in uw persoonlijk behandelplan omschreven worden. Dit plan wordt met de grootste zorgvuldigheid opgesteld aan de hand van onze eigen unieke methode de Tipping Point Approach™. Deze methode is in 15 jaar ontwikkeld door de Elzen Kliniek en gebaseerd op wetenschappelijke feitelijkheden.

Wat houdt een fillerbehandeling precies in?

Bij een behandeling met fillers maken wij gebruik van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die is opgeslagen in ons bindweefsel, de huid en het zenuwstelsel. Naarmate u ouder wordt vermindert de aanmaak van hyaluronzuur. Hierdoor wordt de huid dunner en verliest u volume in bijvoorbeeld uw gezicht.

De neusplooi effectief opvullen

Ook het vetweefsel wordt minder bij veroudering waardoor de mooie ronde en jeugdige vormen in een gezicht verdwijnen en zich bijvoorbeeld kraaienpootjes, fronsrimpels, marionetlijnen, de neusplooi of wallen onder de ogen vormen. Kortom, rimpels die effect hebben op uw uitstraling. Fillers met hyaluronzuur kunnen volumeverlies en daarmee rimpelvorming effectief opvullen. Dit heeft een tijdelijk effect op de specifieke locatie en heeft geen effect op de rest van het lichaam. Bij de Elzen Kliniek wordt enkel gebruik gemaakt van geregistreerde geneesmiddelen die rimpels tegengaan.Hier ziet u hoe de neusplooi verzacht is door een behandeling met fillers.

Klik op een van de foto’s voor meer voor- en na-foto’s

005-voor-de-behandeling.480x0

Voor

005-na-de-behandeling.480x0

Na

Benieuwd naar uw eigen persoonlijke behandelplan?

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

Wij zijn trots op het resultaat bij onze cliënten en ons excellente trackrecord van de behandelingen. Maar meer nog, zijn we trots dat onze cliënten hun naam en resultaat willen verbinden aan het uitdragen hiervan. Onze cliëntambassadeurs vertellen waarom zij kiezen voor de Elzen Kliniek.