Fillers voorhoofd

U overweegt fillers voor uw voorhoofd en zoekt hiervoor een goede kliniek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het behandelen van het voorhoofd is bij ons een onderdeel van het persoonlijke behandelplan. In gezamenlijk overleg met de arts bekijken we uw gehele gezicht. Daarbij bespreken we uw doelen en wensen, die in uw persoonlijk behandelplan omschreven worden.

Maak kennis met onze Tipping Point Approach™

Zo’n persoonlijke behandelplan, waarvan fillers voor de mondhoeken een onderdeel kan zijn, is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring van de kliniek en haar artsen. Deze unieke werkwijze is door de Elzen Kliniek zelf ontwikkeld en noemen wij de Tipping Point Approach™. Hiervan is de basis dat we naar het gehele gezicht en vooral uw uitstraling kijken. U wilt u zelf natuurlijk wel blijven herkennen. Want het mooiste dat u kunt worden, zijn en blijven is uzelf.

Welke behandeling past bij uw voorhoofd?

Het voorhoofd kan behandeld worden met injectables: fillers of botuline toxine. Het kan zijn dat er deukjes en kuiltjes in uw voorhoofd zijn ontstaan. Dan zal de oplossing in een filler liggen, die de stevigheid terugbrengt. En wanneer u een frons heeft die u als vervelend ervaart, dan zal botuline toxine de nodige ontspanning brengen om de frons te laten verdwijnen.

Hier ziet u een voorbeeld van hoe een injectable kan zorgen van ontspanning van een frons

Klik op een van de foto’s voor meer voor- en na-foto’s

carin-voor-na-foto-elzen-kliniek-01.480x0

Voor

carin-voor-na-foto-elzen-kliniek-02.480x0

Na

Benieuwd wat de Elzen Kliniek voor u kan betekenen?

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

Wij zijn trots op het resultaat bij onze cliënten en ons excellente trackrecord van de behandelingen. Maar meer nog, zijn we trots dat onze cliënten hun naam en resultaat willen verbinden aan het uitdragen hiervan. Onze cliëntambassadeurs vertellen waarom zij kiezen voor de Elzen Kliniek.