Hangende mondhoeken

U heeft hangende mondhoeken en zoekt naar een oplossing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een behandeling van de mondhoeken is bij ons een onderdeel van het persoonlijke behandelplan. In gezamenlijk overleg met de arts bekijken we uw gehele gezicht. Daarbij bespreken we uw doelen en wensen, die in uw persoonlijk behandelplan omschreven worden.

Maak kennis met onze Tipping Point Approach™

Zo’n persoonlijke behandelplan, waarvan de hangende mondhoeken een onderdeel uitmaken, is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring van de kliniek en haar artsen. Deze unieke werkwijze is door de Elzen Kliniek zelf ontwikkeld en noemen wij de Tipping Point Approach™. Hiervan is de basis dat we naar het gehele gezicht en vooral uw uitstraling kijken. U wilt u zelf natuurlijk wel blijven herkennen. Want het mooiste dat u kunt worden, zijn en blijven is uzelf.

Waarom wilt u iets doen aan uw mondhoeken?

Het kan zijn dat uw mondhoeken van nature naar beneden staan. Het kan ook zijn dat in de loop der jaren de stand van de mondhoeken is veranderd. Of wellicht ervaart u rimpels rond de mondhoeken. Dit zijn maar enkele voorbeelden van wat er mogelijk aan de hand zou kunnen zijn. En voor elk van deze aandachtspunten is een andere manier van behandelen nodig. Ofwel met fillers ofwel met botuline toxine.

Wat betekent een fillerbehandeling voor u?

Bij een behandeling met fillers maken wij gebruik van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die is opgeslagen in onze huid, het bindweefsel en het zenuwstelsel. Fillers met hyaluronzuur kunnen volumeverlies en daarmee kuiltjes en deukjes effectief opvullen. Dit heeft een tijdelijk effect op de specifieke locatie en heeft geen effect op de rest van het lichaam.

Wat houdt een behandeling met botuline toxine in?

De neurotoxinen in botuline toxine ontspant de spieren en werkt daardoor als een effectieve behandeling tegen rimpels. Het gaat dan om de zogenaamde dynamische rimpels, deze zijn bijvoorbeeld te zien als u fronst en lacht. Een behandeling kent alleen een tijdelijk effect op de behandelde spier en heeft geen effect op de rest van het lichaam.

Benieuwd wat de Elzen Kliniek voor u kan betekenen?

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

Wij zijn trots op het resultaat bij onze cliënten en ons excellente trackrecord van de behandelingen. Maar meer nog, zijn we trots dat onze cliënten hun naam en resultaat willen verbinden aan het uitdragen hiervan. Onze cliëntambassadeurs vertellen waarom zij kiezen voor de Elzen Kliniek.