Het geheim van Heleen van Royen onthuld

De afgelopen weken is Heleen van Royen veelvuldig te zien. Het is een aaneenschakeling van televisie-interviews voor de promotie van haar boek Moeder – Dochter – Minnares. Naast het feit dat Heleen natuurlijk een persoonlijkheid is hoor je ook veelvuldig hoe goed zij er uit ziet. In haar boek vertelt Heleen zelf wat het geheim is van haar uitstraling.

In haar nieuwste geesteskind onthult Heleen haar geheim. Al sinds ze 37 is, komt ze trouw bij dr. Helga van den Elzen. Twee maanden geleden kwam ze bruisend van de energie weer bij ons binnen voor een van haar regelmatige afspraken. Volgens Heleen is deze onthulling ‘Een ode aan de vooruitgang en aan Helga’s vakmanschap en talent’. Veel onderwerpen passeren de revue. Hoe je een succesvolle uitstraling krijgt en dat het verstandig is om vroeg te beginnen.

Natuurlijk zie je ook bij Heleen dat ze ouder is geworden, maar de vorm van haar gezicht is behouden, de lijnen zijn vloeiend. Want vormbehoud is het belangrijkste element van een natuurlijke uitstraling. Deze natuurlijke uitstraling hebben we samen met Heleen bereikt met onze unieke werkwijze: de Tipping Point Approach™.

Lees verder onder de foto.

Tipping Point Approach™

De Elzen Kliniek zorgt voor de juiste eerste en blijvende uitstraling op basis van een door ons ontwikkeld diagnostisch systeem: de Tipping Point Approach™. De Tipping Point Approach™ is de vertaling van uw persoonlijke behandelplan om structureel en gestructureerd de uitstraling van uw gezicht te onderhouden, zodat u er frisser en jeugdiger, succesvoller en stralender uit gaat zien. Een aanpak gebaseerd op uw eigen unieke situatie, en met de door u gewenste uitkomst.

Samen werken aan een goede uitstraling

Elk verhaal en elke wens is anders. Daarom werken we bij de Elzen Kliniek met persoonlijke benadering. Samen met u bepalen we de door u gewenste uitstraling. Wij nemen uw leeftijd, uw gezicht (de vorm van de ogen, mond, neus etc.), uw huid, uw spieren, uw botstructuur in acht. En wat u heeft meegemaakt is ook een beïnvloedende factor.
Aan de hand van het tempo dat u wenst en de gewenste duurzaamheid, stellen wij een persoonlijk plan samen. Een persoonlijk plan dat gebaseerd is op uw wensen, gecombineerd met wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring van onze kliniek. We gebruiken onze kennis, vaardigheid en expertise op een gefundeerde wijze om uw gewenste uitstraling te realiseren en structureel te behouden.

Continue aandacht

Voor het behoud van de gewenste uitstraling is onderhoud en controle essentieel. Dit zorgt er namelijk voor dat u niet alleen tevreden bent, maar dat u dat ook blijft. Want als er regelmatig onderhoud en controle plaatsvindt, behoudt de investering die u gedaan heeft z’n waarde. U blijft eigenlijk het verouderingsproces voor. Als die regelmaat er in zit, gaat het resultaat niet ‘van u af’ en wordt u niet ontevreden. De investering brengt dan blijvend op wat u ervan verwacht. Continue aandacht en kleine ingrepen beschermen dus uw investering.

Stralende Heleen

Heleen heeft de bezoekjes aan de Elzen Kliniek met regelmaat op haar agenda staan. Zij is al jaren overtuigd dat ze bij ons moet zijn om er natuurlijk stralend uit te blijven zien. En wij ontvangen haar telkens weer met alle plezier en voelen ons gevleid dat ze het geheim van haar uitstraling met iedereen wil delen.

Lees hier meer over het boek van Heleen.

Weten wat de Elzen Kliniek voor u kan betekenen?
Maak dan een afspraak voor een consult