Populairwetenschappelijk boek ‘Mooi om waar te zijn’

Het geheim van uitstraling ontrafeld

“Mooi zijn is fijn, maar uitstraling is beter want dan heeft u pas echt impact”, stelt dr. Helga van den Elzen. In haar boek Mooi om waar te zijn leidt zij haar lezers met een scherp cosmetisch, anatomisch en wetenschappelijk oog door de wereld van schoonheid en charisma. Wat heeft Oprah Winfrey dat Hillary Clinton mist? Welke fout maakte de cosmetisch arts van Renee Zellweger? En waarom zijn mannen met een babyface zoals Al Capone eerder crimineel?

Spiegel

In dit boek vol opzienbarende feiten, praktijkvoorbeelden en kleurenfoto’s leest u hoe allesbepalend uiterlijk eigenlijk is. Het is gebaseerd op 221 wetenschappelijke bronnen en de ruim 25-jarige werkervaring van dr. Helga zelf. Ze laat zien hoe u uw eigen uitstraling kunt versterken en daarbij gracieus ouder kunt worden. Al schrijvend kijkt zij over uw schouder mee in de spiegel en wijst zij u op de talenten van uw gezicht. U ontdekt de verborgen krachten en leert hoe u die kunt versterken en inzetten.

Mimiek

Welke rol spelen uw botstructuur en mimiek? Is een fronsrimpel altijd erg? En hoe zit het met die formule: ‘uitstraling = fysieke aantrekkelijkheid x betrouwbaarheid x sympathie x competentie’? U leest het allemaal in Mooi om waar te zijn. Dr. Helga heeft circa 45.000 behandelingen op haar naam staan en in dit boek vertellen haar cliënten hoe deze hun sociale leven en carrière positief hebben beïnvloed. Het is dan ook geen wonder dat dr. Helga wereldwijd wordt gevraagd om hierover te spreken op congressen.

Heleen van Royen

Dr. Helga maakt tijdens behandelingen gebruik van haar unieke diagnosesysteem de Tipping Point Approach™. Dit biedt een wetenschappelijk onderbouwde manier om gestructureerd en structureel de uitstraling van uw gezicht te herstellen en te onderhouden. Zodat u er frisser en jeugdiger, succesvoller en gelukkiger uit gaat zien. Ook de Tipping Point Approach™ komt uitgebreid aan bod in het boek. Bent u benieuwd naar alle achtergronden van charisma? Heleen van Royen ging u voor als lezer: “Ik heb het boek met smaak verorberd.”

U bestelt dit boek via 035-6991515 of info@elzenkliniek.nl. Wanneer u een behandeling boekt, ontvangt u dit boek als cadeau, van ons aan u.

Weten wat de Elzen Kliniek voor u kan betekenen?
Maak dan een afspraak voor een consult.