Het lijkt wel of de tijd bij jou heeft stilgestaan

Vorige maand kwam één van onze trouwe cliënten voor haar half jaarlijkse ‘opfrissertje’. Een vrouw van rond de vijftig die als zelfstandig communicatieadviseur door het leven gaat. Zij bedient een veelheid aan cliënten: bekende bedrijven en non-profitorganisaties

Zoals altijd was ze spraakzaam. Met een goed humeur en een aanstekelijke lach. De dag ervoor sprak ze een opdrachtgever die een jaar of zes als expat in het Verre Oosten was geweest en inmiddels weer een paar maanden in Nederland aan het werk was. Gezien zijn goede ervaringen met haar, had hij weer contact opgenomen. Een man die het altijd zakelijk houdt. Niet iemand die een persoonlijke opmerking maakt. Tot die dag. Toen hij haar begroette keek hij haar langer dan gewoonlijk aan en zei: “Het lijkt wel of de tijd bij jou heeft stilgestaan. Wat zie je er fris uit, nog net zo jong als toen. Wat is je geheim?”

Dolgelukkig

Onze cliënt vertelde ons daarna dat haar dit vaker gebeurt met mensen die haar een tijd niet gezien hebben. Want vrienden, familie en zakelijke contacten die ze regelmatig ontmoet zien het niet. En juist dat vindt onze cliënte prachtig. Zij is daar dolgelukkig mee. En dat is dan ook de reden dat ze trouw twee keer per jaar volgens haar persoonlijke behandelplan op basis van de Tipping Point Approach™ bij ons langskomt.

Tipping Point Approach™

De Elzen Kliniek zorgt immers voor de juiste eerste en blijvende uitstraling op basis van ons diagnostisch systeem: de Tipping Point Approach™.
De Tipping Point Approach™ is de vertaling van uw persoonlijke behandelplan om structureel en gestructureerd de uitstraling van uw gezicht te onderhouden, zodat u er frisser en jeugdiger, succesvoller en gelukkiger uit gaat zien. Een aanpak gebaseerd op uw eigen unieke situatie, maar met de door u gewenste uitkomst.

Persoonlijk behandelplan

Het behandelplan wordt bepaald door de door u gewenste uitstraling, door uw leeftijd, uw gezicht (de vorm van ogen, mond, neus etc.), uw huid, uw spieren en uw botstructuur. Daarnaast zijn ook het tempo waarin de resultaten zichtbaar zijn en de gewenste duurzaamheid van belang. Het is dus een persoonlijk plan gebaseerd op uw wensen, gecombineerd met wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring van de kliniek. Dit betekent dus veel kennis, aantoonbare vaardigheid, bewezen ervaring en expertise om op een gesofisticeerde wijze uw gewenste uitstraling te realiseren en structureel te behouden.

Continue aandacht

Hiervoor is onderhoud en controle essentieel. Dit zorgt er namelijk voor dat u niet alleen tevreden bent, maar dat ook blijft. Want als er regelmatig onderhoud en controle plaats vindt, behoudt de investering die u gedaan heeft z’n waarde. U blijft eigenlijk het verouderingsproces voor.. Als die regelmaat er niet in zit, gaat het resultaat als het ware ‘van u af’ en zou u ontevreden kunnen worden. De investering brengt dan niet blijvend op wat u ervan verwacht. Continue aandacht en kleine ingrepen beschermen dus uw investering.

Stralend uiterlijk door trouwe regelmaat

Deze cliënt weet dus uit eigen ervaring dat het zo werkt en komt met trouwe regelmaat bij ons langs. Ze blijft dus de altijd stralende zakenvrouw, precies zoals ze zichzelf graag ziet. En we ontvangen haar telkens weer met alle plezier!

Benieuwd naar uw eigen persoonlijke plan?