ELZEN Kliniek is als beste kliniek van Nederland verkozen

Welk element past bij jou? 


Samen stellen we jouw unieke behandelplan vast, helemaal op jouw persoonlijkheid toegesneden. Er is zelfs een extra mogelijkheid om dit op DNA-niveau te doen! Daarna zien we je periodiek terug voor een update of een upgrade. 

Aarde

Met beide benen op de grond

Dit is de eerste stap, waar iedereen begint. Hier kom je als het ware met beide benen op de grond. Wat zijn jouw wensen en ambities? Op persoonlijk en zakelijk vlak? Met de unieke Tipping Point Approach kunnen we accuraat en wetenschappelijk onderbouwd een behandelplan opstellen voor het gewenste resultaat. Hierbij kan ook voor de extra optie gekozen worden om dit op DNA-niveau te doen. We aarden om de zoveel tijd opnieuw, om te kijken of je nog steeds tevreden bent. Ga je na je eerste AARDE-consult een stap verder? Dan kom je bij WATER, VUUR of LUCHT uit.

Meer lezen

Water

Fresh up!

Bij het element WATER staat een frisse look centraal. WATER loutert en reinigt. Deze uitstraling heeft een natuurlijk karakter, neemt vermoeidheid weg en zorgt voor een ‘wellness feeling’. Een gezonde en frisse look die direct opvalt. Sportief, evenwichtig en levenslustig. Stille wateren hebben diepe gronden. Dit is voor persoonlijkheden die tot diep in hun poriën bezig zijn met bewust in het leven staan.

 

Meer lezen

Vuur

Ambitie en passie

Dit element is voor degenen die keuzes durven te maken. Die weten wat ze voor ogen hebben en dit willen vertalen naar hun uiterlijk. VUUR staat voor absolute power, krachtig en doorpakkend. VUUR is uitgesproken en duidelijk. VUUR durft sensualiteit te koppelen aan durf en lef. VUUR bereikt doelen en staat voor beoogde resultaat. Passie en ambitie  staan centraal in persoonlijkheid en verschijning. Doortastend en op de voorgrond.

Meer lezen

Lucht

De air van positief zelfbewustzijn

LUCHT is de behandelmethode voor een ieder die controle wil hebben over zijn of haar verschijning en uiterlijk. Het staat ook voor luchtig in het leven staan. LUCHT brengt balans en oneindigheid. LUCHT is voor een ieder die in mogelijkheden denkt en tijdloos door het leven wil gaan. Die dromen durft te verwezenlijken en een instelling heeft van ‘the sky is the limit!’. Jouw referentie is ‘cloud 9’, je bent in de zevende hemel. LUCHT geeft lucht en brengt lucht. Fladderend door het leven met een air van positief zelfbewustzijn.

Meer lezen
Mevrouw 
Rippen

De grootste valkuil
Iedereen zoekt in de spiegel naar de boosdoener. Naar die ene foute rimpel. Maar wie je bent is nooit een detail. Alleen met een holistische aanpak vind je je True Presence.

Voorwaarden voor een optimale uitstraling: co-creatie!

Om je optimale uitstraling te kunnen bewerkstelligen zijn een aantal factoren van belang.

Wil jij ook de juiste uitstraling?

Bel 035 699 15 15 of mail info@elzenkliniek.nl

ELZEN kliniek De mooiste versie van jezelf met injectables
ELZEN kliniek | Cattenhagestraat 6 | 1411 CT Naarden | 035 699 15 15 | info@elzenkliniek.nl
KVK 28101206 | BIG 19020854501

Behandelingen

Liquid facelift
Elzen lift
Uplift
Tipping points
Rimpelbehandeling
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Ogen, oogleden en wallen

Behandelingen

Wangen, hangwangen
Neus, neusbrug, punt van neus
Kaaklijn en kaakcontour
Kin
Hals en decolleté
Handen
Mond, lippen, mondhoeken

Producten

Botox®
Hyaluronzuur
Juvéderm®
Juvéderm Voluma®
Restylane®
Radiesse®
Sculptra®
Lipofilling
Vitamine A zuur
TCA peeling

Over de kliniek

Dr. Helga van den Elzen
Specialist in injectables
Kwaliteit en veiligheid
Een persoonlijk consult
Over deze site en disclaimer