“Ik was een ‘dokterhopper’, maar heb nu mijn plek gevonden”

Een prachtige jonge moeder kwam deze week bij ons in de kliniek. Ze geeft aan al vaker behandeld te zijn en noemt zichzelf een ‘dokterhopper’. Zodra ze een rimpel zag, ging ze naar een willekeurige cosmetisch arts die door één van haar vriendinnen aangeraden werd en liet de rimpel ‘wegwerken’. Nu ze ouder wordt, vindt zij dat minder prettig en is op zoek naar een duurzame relatie met een cosmetisch arts. Een goede deskundige raadgever waarmee ze gracieus ouder kan worden.

Wat een geluk voor ons beiden, dat juist deze jonge moeder juist bij ons terecht gekomen is. Wij hebben de duurzame relatie met elke cliënt altijd in eerste instantie voor ogen. Precies om die reden werken wij met persoonlijke behandelplannen.

Persoonlijk behandelplan

Zo’n persoonlijk behandelplan is de route die je aflegt tussen waar je staat en waar je naar toe wil. Gezamenlijk kijken we in de spiegel en bespreken het gewenste eindresultaat. Daarna voeren we stap voor stap het plan uit en checken de voortgang in elke fase. Op deze manier zien we elkaar regelmatig en ontstaat er een vertrouwensband.

En dat is precies waarom de meeste van onze cliënten al vele jaren bij ons komen en sommigen zelfs al sinds de opening van de kliniek in 2004.

Foto’s maken met toegevoegde waarde

Onze nieuwe cliënte vertelt razendenthousiast: “Dat er bij het consultgesprek ook foto’s gemaakt worden, heb ik nog niet ergens meegemaakt. En dat geeft juist een goed handvat om over te praten. Heel eerlijk, het zijn niet de meest charmante foto’s. Eigenlijk zelfs superconfronterend. Maar er is op deze manier dus heel goed te zien wat mijn sterke en minder sterke punten zijn. De Elzen Kliniek arts bespreekt ook verschillende mogelijkheden waardoor ik nu zelf ook heel duidelijk een beeld heb van wat ik wil en waar ik naar toe wil.”
Of je nu voor het eerst komt of al jaren cliënt bij ons bent, bij elk bezoek worden deze foto’s gemaakt. Zo ontstaat er een goed voor- en na-overzicht aan de hand waarvan bepaald kan worden of er aanpassingen in het persoonlijke behandelplan noodzakelijk zijn.

Kijken naar het geheel

“Ik heb het eigenlijk van het begin af aan verkeerd aangepakt. Ik heb bij wijze van spreken, gewoon op elke hoek van de straat laten doen waar ik op dat moment behoefte aan had. Ik zei wat ik wilde en die arts voerde dat uit. Zonder verdere vragen of advies, zonder verder te kijken. Zonder mij te attenderen op het feit dat elke ingreep invloed heeft op mijn uitstraling.” En dat is nog maar het begin van alles dat anders is bij de Elzen Kliniek.

Bij ons werkt het gewoon anders dan bij de gemiddelde kliniek, omdat wij altijd naar het totaalplaatje kijken. We werken samen met een cliënt aan een duurzame verbetering om het beste resultaat te bereiken. Daar is deze nieuwe cliënt inmiddels helemaal van overtuigd. Zij zegt: “Ik zie nu in dat het echt zoveel beter is om naar het geheel te kijken. Ik heb me nooit gerealiseerd dat ik alleen maar naar losse dingen keek en het totaalbeeld gewoonweg uit het oog verloren heb. De Elzen Kliniek heeft me laten zien hoe de balans in mijn gezicht teruggebracht kan worden, waardoor ik nu mezelf weer herken in de spiegel. Ik heb echt het gevoel dat ik op m’n plek ben hier. Er wordt naar me geluisterd en ik voel me gehoord. Ik kijk echt uit naar mijn volgende afspraak. Ik kijk er naar uit om mooi oud te worden met de Elzen Kliniek.”

Trots

Er is dus helemaal niets dat ons trotser maakt dan dit soort complimenten. Daar doen wij het voor! We zijn er voor jou.

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Andere artikelen...

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak