Wij zijn jarig en trakteren op 250 Euro!

Vorige week hadden we weer een nieuwe cliënt met een mooi verhaal aan de telefoon. Het is een leuk gesprek met een dame die dit jaar de prachtige leeftijd van 40 bereikt.

Ze is heel blij en gelukkig, en ze straalt dat duidelijk ook uit. Wel ziet ze in de spiegel dat de jaren langzaam gaan tekenen, niet ernstig, maar een lijntje hier, een lijntje daar en wat losser vel. Ze zou graag wat meer jeugdige stevigheid terug willen en behouden en belt ons op om te vragen of dit een goed moment is om iets aan zichzelf te laten doen.

Onze cliënt consulent laat weten dat dit zelfs helemaal het juiste moment is. Jonge veertigers hebben van nature nog veel jeugdigheid waardoor de aanpak van de kleine deukjes en schaduwen een minder ingrijpend effect teweegbrengt, en wel een optimaal resultaat oplevert.

De dame in kwestie vertelt dat het bereiken van deze leeftijd voor haar een moment van zelfreflectie is. Ze beseft dat ze een fijn leven heeft. Getrouwd met een leuke man, mooie kinderen, lieve goede vrienden met wie ze leuke en dierbare herinneringen heeft en een succesvol carrière pad, waarin ze waardevolle stappen heeft gemaakt.

Tegelijkertijd rijst het besef dat ze ook nog een heel leven voor zich heeft. Onze cliënt is van plan nog zeker 20 jaar te werken en een rijk en vrolijk leven te leiden, genietend van haar familie en vrienden. En daarbij wil ze er graag goed uit blijven zien.

Tipping Point Approach™

Het op tijd beginnen met injectables en het regelmatig bijhouden volgens de Tipping Point Approach™ is een waardevolle investering waar optimaal plezier van beleefd wordt. Een start rond de 40 is dus zelfs het meest ideaal. Waarbij het te besteden bedrag overzichtelijk is en het effect van de behandeling lang zichtbaar blijft.

Nieuwe trouwe cliënt

Tijdens de afspraak van het eerste consult blijkt dat zij nog beschikt over soepele en stevige huid, waarvoor haar persoonlijke behandelplan duidelijk en overzichtelijk is: een tweejaarlijks bezoek zal precies het effect teweeg brengen waar deze gelukkige veertiger naar zoekt. Onderhoud en controle volgens de Tipping Point Approach™ binnen de veiligheid van de Elzen Kliniek brengt het gracieus ouder worden voor deze dame bereikbaar.

Inmiddels hebben de eerste behandelingen plaats gevonden en hebben wij er een trouwe cliënt bij.

Benieuwd naar uw eigen persoonlijke plan?