Ingevallen gezicht

U heeft een ingevallen gezicht en zoekt hier een oplossing voor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een ingevallen gezicht kan meerdere oorzaken hebben en voor elk van deze gevallen heeft de Elzen Kliniek een oplossing in de vorm van een persoonlijk behandelplan. In gezamenlijk overleg met de arts bekijken we uw gehele gezicht.
Daarbij bespreken we uw doelen en wensen, die in uw persoonlijk behandelplan omschreven worden. Dit plan wordt met de grootste zorgvuldigheid opgesteld aan de hand van onze eigen unieke methode de Tipping Point Approach™. Deze methode is in 15 jaar ontwikkeld door de Elzen Kliniek en gebaseerd op wetenschappelijke feitelijkheden.

Wat kan de oorzaak zijn van een ingevallen gezicht?

Er bestaand meerdere oorzaken voor een ingevallen gezicht, we bespreken hier de meest voorkomende.

  • Het kan samenhangen met uw gewicht. U bent heel slank en door het verouderingsproces vallen de wangen extra in waardoor u er ongezond uitziet. Of u bent veel afgevallen waardoor de wangen volume verloren hebben en hangen. Topsporters kunnen bijvoorbeeld door fanatiek trainen ook een te smal gezicht krijgen.
  • Het kan ook komen door de overgang. In sommige gevallen treedt facial lipoatrophy (atrofie van het gelaat) op. Door de hormonale verandering kan er in het gezicht plaatselijke afname van het onderhuids vetweefsel optreden. Dan is bijvoorbeeld één wang ingevallen.

Is er een behandeling voor een ingevallen gezicht?

In de meest voorkomende gevallen kan een ingevallen gezicht  behandeld worden met een filler. Bij een behandeling met fillers maken wij gebruik van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die is opgeslagen in onze huid, het bindweefsel en het zenuwstelsel. Dit heeft een tijdelijk effect op de specifieke locatie en heeft geen effect op de rest van het lichaam. Bij de Elzen Kliniek wordt enkel gebruik gemaakt van geregistreerde geneesmiddelen.

Onderstaand voorbeeld betreft een dame met facial lipoatrophy. Behandeling bij de Elzen Kliniek heeft haar gezicht weer in balans gebracht. Lees voor een andere invalshoek van een ingevallen gezicht, het verhaal van voormalig tophockeyster Margriet Zegers.

Klik op een van de foto’s voor meer voor- en na-foto’s.

 

Voor

Na

Benieuwd wat de Elzen Kliniek voor u kan betekenen?

Tevreden cliënten worden ambassadeurs

Wij zijn trots op het resultaat bij onze cliënten en ons excellente trackrecord van de behandelingen. Maar meer nog, zijn we trots dat onze cliënten hun naam en resultaat willen verbinden aan het uitdragen hiervan. Onze cliëntambassadeurs vertellen waarom zij kiezen voor de Elzen Kliniek.