Kaaklijn

Behandelingen

Waardoor ontstaan onvolkomenheden in de kaaklijn?

Je kaaklijn is genetisch bepaald, maar kan veranderen. Naarmate de tijd verstrijkt verandert de botstructuur en/of de elasticiteit van de huid neemt af. Het volume in het gezicht neemt af en er ontstaat een slappere huid en minder strakke kaaklijn. Ook veranderingen in gewicht kunnen zorgen voor een verandering van de structuur van de kaaklijn.

Een strakke kaaklijn is gezichtsbepalend, waardoor dit voor ergernis kan zorgen. Bij mannen is bijvoorbeeld een krachtige kaaklijn een symbool van mannelijkheid en kracht. Historische helden, fotomodellen, bekende acteurs; ze vallen op door hun krachtige kaaklijn.

Behandeling

Door de wangen en jukbeenderen te behandelen met een filler, neemt het volume toe en wordt de kaaklijn strakker. De combinatie met botulinetoxine kan zorgen voor een beter resultaat. Bijvoorbeeld door de kauwspieren gedeeltelijk te laten ontspannen. De omvang van de spier neemt af en de kaaklijn versmalt. De V-lijn van het gezicht wordt duidelijker, wat slanker en jeugdiger oogt en meer accent legt op de jukbeenderen.

Onze artsen zullen je hierbij adviseren. Zij kijken daarbij naar jouw gehele gezicht om de harmonie en eigenheid in je gezicht te bewaken. Verandert een punt, dan heeft dat consequenties voor het geheel. Zo zullen zij samen met je bepalen wat het beste werkt voor jouw gezicht en jouw wensen. Want elk gezicht is anders.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonische kennismaking.

De basis, je gezicht, is er al. Ons unieke diagnosesysteem en jarenlange ervaring stelt onze arts in staat een plan op te stellen, dat jou de uitstraling geeft die je wenst. Gebaseerd op jouw eigen unieke kenmerken en wensen.

Met botulinetoxine behandelen we oppervlakkig. Dit maakt de behandeling niet erg pijnlijk. De fillers van Juvederm®, Restylane® en Saypha® hebben een verdovende werking. Een behandeling is daardoor niet erg pijnlijk. Eventueel kan nog een additionele verdoving gebruikt worden.

Ons medisch team bekijkt voor elke behandeling ook jouw eigen unieke situatie en wensen. De behandeling zelf duurt slechts 5 tot 20 minuten. 

Zowel botulinetoxine als fillers zijn effectief voor het behandelen van de kaaklijn. Afhankelijk van uw eigen gezichtsstructuur en wensen.

Botulinetoxine en fillers zijn veilige geneesmiddelen in zowel de medische-als de cosmetische sector. Bovendien werken wij werken enkel met de beste artsen en de beste producten. 

Met botulinetoxine houdt het resultaat ongeveer 4-6 maanden aan. Met fillers kunt u rekening houden met 9-12 maanden.

Botulinetoxine begint na 48u te werken. Het effect van een fillerbehandeling is vrijwel meteen zichtbaar. Meestal duurt het een week voor het eindresultaat zichtbaar wordt. Het optimale resultaat is bereikt na 2 weken. 

Voor een goed resultaat dat past bij jouw wensen en de harmonie en eigenheid van je gezicht, kijken onze artsen naar alle punten in jouw gezicht. En welke behandeling(en) jou het beste resultaat geven. Om deze reden werken wij met vanaf prijzen.

"Na de behandeling voelde mijn kaak weer bij me passen."

Dit is er gedaan
Er zijn meerdere tipping points behandeld om dit resultaat te behalen.

Resultaat
“Ik voel me er gezonder uitzien.”

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.
Boek afspraak