Injectables

Met kleine ingrepen die zorgen voor verbetering, maar niet voor een grote verandering helpen wij al jaren vele cliënten er frisser, jeugdiger, succesvoller en gelukkiger uitzien. Mooi, evenwichtig en natuurlijk. En met behoud van wat hen, hen maakt. 

Een aanpak die onze cliënten al jaren de juiste uitstraling geeft. En de Elzen Kliniek al ruim 5 jaar ‘Beste Kliniek van Nederland’ maakt!

Diagnose

Tipping Point
Approach™

Middelen

Botuline toxine &
hyaluronzuur

Duurzaam resultaat

Jouw gewenste
uitstraling

Uniek diagnosesysteem
Tipping Point Approach™

Het belang van de juiste diagnose

Tegenwoordig zijn er genoeg artsen die goed kunnen prikken. De vraag is echter of wát ze doen, jou het beste resultaat geeft. Een goede behandeling begint bij de juiste diagnose. Waarbij niet alleen de wensen van de cliënt en het subjectieve oog van leidend zijn. Maar ook objectief wordt gekeken naar de gezichtsstructuur en de essentiële punten in het gezicht die de uitstraling bepalen.

Verander je één punt, dan heeft dat consequenties voor het geheel. Een wetenschappelijk onderbouwd behandeladvies op maat, waarbij gekeken wordt naar alle essentiële punten in het gezicht en het samenspel dat zij spelen, is het juiste uitgangspunt. 

Behandelgebieden

Je uitstraling wordt grotendeels bepaald door verschillende onderdelen (Tipping Points) in je gezicht. Verandert één van deze punten, dan heeft dat consequenties voor het geheel. Wij kijken dan ook naar al deze punten, het samenspel dat zij spelen en het totaal dat zij met elkaar vormen: jouw gezicht en jouw uitstraling. 

Bij de Elzen Kliniek krijg je een volledig, betrouwbaar en deskundig behandeladvies op basis van jouw wensen, de visie van de arts en ons wetenschappelijk diagnosesysteem de Tipping Point Approach™. Deze methode brengt in kaart welke behandeling(en) jou het beste resultaat geven, waarbij de harmonie en eigenheid van jouw gezicht bewaakt wordt. 

Hieronder tref je een overzicht van onze behandelingen.

voor na

Fronsrimpels

Fronsrimpels kunnen ontstaan tussen de ogen, waardoor u een bozere, strengere uitstraling krijgt dan je wilt.

voor na

Kaaklijn

Een kaaklijn is gezichtsbepalend. Deze is genetisch bepaald, maar kan naarmate de tijd verstrijkt veranderen.

voor na

Marionetlijnen

Vernoemd naar marionettenpoppen. Deze lijnen van de mondhoeken naar de kaaklijn zorgen veelal voor een minder tevreden uitstraling.

voor na

Wallen

Wallen onder de ogen kunnen een vermoeide uitstraling geven. Ze ontstaan veelal, doordat het bindweefsel onder ogen afneemt, naarmate de jaren verstrijken.

voor na

Neus- en lippenplooi

De neus- en lippenplooi is een lijn die vanaf beide zijden van de neus naar de mondhoeken loopt. Verscherping van deze plooi ontstaat vooral door volumeverlies.

voor na

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes ontstaan door het samentrekken van de ogen. Bijv. wanneer je lacht. Hoewel het er vrolijk uit kan zien, worden ze toch vaak als storend ervaren.

voor na

Slappe en hangende huid

Door volumeverlies kan de huid te groot voor het gezicht worden. Injectables kunnen het gezicht meer hartvormig maken, het schoonheidsideaal van tegenwoordig.

voor na

Kin

De kin tekent het onderste deel van het gezicht. En kan andere onderdelen van het gezicht accenturen, waardoor de kin een groot effect heeft op je uitstraling.


voor na

Liquid facelift

Wordt ook wel ‘whole face’ behandeling genoemd. Diverse gebieden worden behandeld om het gezicht te liften en het mooiste resultaat te behalen.


voor na

Neus

De neus is een prominent onderdeel van het gezicht. Onvolkomenheden, in het midden van je gezicht, kunnen daardoor tot ergernis leiden.

voor na

Rimpels bovenlip

Rimpels op de bovenlip ontstaan meestal door roken, te veel zon of een erfelijke aanleg. Ze zijn goed te behandelen met Botox en/of fillers.

voor na

Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels worden voornamelijk veroorzaakt door (overmatige) spieractiviteit. Huidveroudering en slechte leefgewoonten vergroten de kans op rimpels.

voor na

Wangen

Met name na het 25e levensjaar kan het volume van de wangen afnemen, waardoor een ‘afgetraind’ gezicht kan ontstaan.


voor na

Wenkbrauwen

Sommige mensen hebben van nature wat zwaardere wenkbrauwen. Dit kan een vermoeide uitstraling geven en zelfs het gezichtsveld kan beperkt raken.

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Ambassadeurs

“Ik wil er goed uitzien, maar ik wil geen ander gezicht krijgen.”

– Marian Mudder

“Gracieus ouder worden doe ik met de Elzen Kliniek.”

– Heleen van Royen

“Op mijn uitstraling kan ik invloed uitoefenen.”

– Annemarie de Vries-Postma

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op en we vertellen je graag meer.

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Boek afspraak