Injectables

Al vele jaren helpen wij cliënten er frisser, jeugdiger, succesvoller en gelukkiger uitzien met behulp van onze Injectables. Onze behandelingen zorgen voor verbetering, maar niet voor een drastische verandering. Een natuurlijk, harmonieus en fris resultaat staat voorop, met jouw unieke identiteit als uitgangspunt!

 

Ouder worden? Ja. Er oud uitzien? Nee!

We willen allemaal ouder worden, maar er liever niet oud uitzien! Veranderen, maar niet te veel. Complexe vraagstukken waar wij je goed bij kunnen helpen. Onze injectables (Botox® en fillers):

En met behoud van wat jou, jou maakt. Gracieus ouder worden noemen wij dat. Waarbij je jouw unieke schoonheid omarmt en verbetert en versterkt wat jij al hebt!

Het totaalplaatje

Wij begrijpen dat jij wellicht met een ergernis of verbeterpunt zit. Of misschien iets wilt accentueren dat je mooi aan jezelf vindt. Of het nu gaat om een storende rimpel, onrustige huid, vermoeide uitstraling, of iets dat je wilt accentueren, de focus op afzonderlijke elementen geeft jou niet het beste resultaat. Omdat het visueel, anatomisch en sociaal niet zo werkt.

Het los behandelen van één element in je gezicht leidt vaak tot teleurstelling en niet tot een optimaal, evenwichtig en mooi resultaat. Met onze wetenschappelijk onderbouwde Tipping Point Approach analyseren we daarom alle aspecten van je gezicht om te bepalen wat het beste resultaat voor jou kan opleveren.

De krachtigste tools

Injectables, Peelings en Skinboosters zijn onze krachtige tools die jou het resultaat geven dat jij verdient! Natuurlijk besteden wij aandacht aan individuele elementen en kunnen we je daar goed bij helpen, zoals:

Maar altijd met oog voor het grotere geheel. Zodat jij het resultaat krijgt dat je verdient: het beste resultaat. Een frisse uitstraling met behoud van jouw unieke identiteit.

voor na

Slappe en hangende huid

Door volumeverlies kan de huid te groot voor het gezicht worden. Injectables kunnen het gezicht meer hartvormig maken, het schoonheidsideaal van tegenwoordig.

voor na

Kin

De kin tekent het onderste deel van het gezicht. En kan andere onderdelen van het gezicht accenturen, waardoor de kin een groot effect heeft op je uitstraling.


voor na

Liquid facelift

Wordt ook wel ‘whole face’ behandeling genoemd. Diverse gebieden worden behandeld om het gezicht te liften en het mooiste resultaat te behalen.


voor na

Neus

De neus is een prominent onderdeel van het gezicht. Onvolkomenheden, in het midden van je gezicht, kunnen daardoor tot ergernis leiden.

voor na

Rimpels bovenlip

Rimpels op de bovenlip ontstaan meestal door roken, te veel zon of een erfelijke aanleg. Ze zijn goed te behandelen met Botox en/of fillers.

voor na

Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels worden voornamelijk veroorzaakt door (overmatige) spieractiviteit. Huidveroudering en slechte leefgewoonten vergroten de kans op rimpels.

voor na

Wangen

Met name na het 25e levensjaar kan het volume van de wangen afnemen, waardoor een ‘afgetraind’ gezicht kan ontstaan.


voor na

Wenkbrauwen

Sommige mensen hebben van nature wat zwaardere wenkbrauwen. Dit kan een vermoeide uitstraling geven en zelfs het gezichtsveld kan beperkt raken.

Een consult in de praktijk

Of je nou al denkt te weten welke behandeling voor jou het beste werkt of niet, wij starten elk behandeltraject met een uitgebreid consult en/of intake.

Daarbij combineren we jouw wensen met wetenschappelijke analyses en stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Direct een afspraak maken?

De Elzen Kliniek werkt met een klein team met passie voor het vak en persoonlijke aandacht voor jou. Elisabeth en Ingrid staan voor je klaar!

Ontdek hoe het verouderingsproces van jouw gezicht werkt

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een deel van het boek ‘Mooi om waar te zijn’ van dokter Helga, waarin zij het verouderingsproces van het gezicht alsook de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling bespreekt.

Boek afspraak