Kin

Behandelingen

Waardoor ontstaan onvolkomenheden in de kin?

De kin tekent het onderste deel van ons gezicht. Onderliggende botstructuren hebben de grootste invloed op de stand en de vorm van jouw kin. Stand en de vorm zorgen op hun beurt weer hoe de vorm van uw gezicht oogt en kan andere onderdelen van je gezicht accenturen. Bij een kleine kin die kort is, kan bijvoorbeeld de lengte van het gezicht verminderen.

De breedte van onze kin kan de mannelijkheid of vrouwelijkheid van ons gezicht beïnvloeden. Brede kinnen worden als mannelijker beschouwd, terwijl smallere kinnen als vrouwelijk worden gezien. Jouw kin is daarom van grote invloed op jouw uitstraling

Behandeling

Tegenwoordig kunnen we zeer mooie en natuurlijke resultaten bereiken met injectables, waarmee we de kin in de juiste vorm kunnen brengen. Zonder dat daar een operatie voor nodig is. Ook wanneer putjes en lijnen zijn ontstaan, kan de Elzen Kliniek je helpen. Met spierontspanners of fillers, waardoor putjes en rimpels in de kin tijdelijk niet meer zichtbaar en de kin glad en jeugdig toont.

Onze artsen zullen je hierbij adviseren. Zij kijken daarbij naar jouw gehele gezicht om de harmonie en eigenheid in je gezicht te bewaken. Verandert een punt, dan heeft dat consequenties voor het geheel. Zo zullen zij samen met jouw bepalen wat het beste werkt voor jouw gezicht en jouw wensen. Want elk gezicht is anders.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonische kennismaking.

De basis, je gezicht, is er al. Ons unieke diagnosesysteem en jarenlange ervaring stelt onze arts in staat een plan op te stellen, dat jou de uitstraling geeft die je wenst. Gebaseerd op jouw eigen unieke kenmerken en wensen.

Met spierontspanners behandelen we oppervlakkig. Dit maakt de behandeling niet erg pijnlijk. De fillers van Juvederm®, Restylane® en Saypha® hebben een verdovende werking. Een behandeling is daardoor niet erg pijnlijk. Eventueel kan nog een additionele verdoving gebruikt worden.

Ons medisch team bekijkt voor elke behandeling ook jouw eigen unieke situatie en wensen. De behandeling zelf duurt slechts 5 tot 20 minuten. 

Zowel spierontspanners als fillers zijn effectief voor het behandelen van de kin. Afhankelijk van uw eigen gezichtsstructuur en wensen.

Botox® en fillers zijn veilige geneesmiddelen in zowel de medische-als de cosmetische sector. Bovendien werken wij werken enkel met de beste artsen en de beste producten. 

Met Botox® houdt het resultaat ongeveer 4-6 maanden aan. Met fillers houdt het resultaat 9-12 maanden aan.

Spierontspanners beginnen na 48u te werken. Het effect van een fillerbehandeling is vrijwel meteen zichtbaar. Meestal duurt het een week voor het eindresultaat zichtbaar wordt. Het optimale resultaat is bereikt na 2 weken. 

Voor een goed resultaat dat past bij jouw wensen en de harmonie en eigenheid van je gezicht, kijken onze artsen naar alle punten in jouw gezicht. En welke behandeling(en) jou het beste resultaat geven. Om deze reden werken wij met vanaf prijzen.

"Mijn gezicht voelt weer meer als een geheel."

Dit is er gedaan
Er zijn meerdere tipping points behandeld om dit resultaat te bereiken. 

Resultaat
“Het viel me ontzettend mee. Ik was een beetje nerveus, maar eenmaal in de kliniek voelde ik me enorm op mijn gemak.”

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Boek afspraak