Kraaienpootjes

Behandelingen

Waardoor ontstaan kraaienpootjes?

Kraaienpootjes zijn rimpels die kunnen ontstaan door lachen en het samentrekken van de ogen, bijvoorbeeld bij fel zonlicht. Wanneer je jong bent strijken deze plooien weer glad na het lachen. Wanneer we ouder worden is onze huid echter minder elastisch. De rimpels rond de ogen hebben iets weg van de pootjes van een kraai, vandaar de naam. Ze kunnen weliswaar een vrolijke uitstraling geven, maar toch als storend worden ervaren. Bijvoorbeeld omdat het je een oudere en vermoeidere indruk geeft.

Behandeling

De kraaienpootjes zijn in het beginstadium vaak alleen zichtbaar wanneer men lacht. Deze rimpeltjes zijn erg goed te behandelen met spierontspanners. Als de rimpels al langer zichtbaar zijn en dieper zitten, werkt een rimpelbehandeling met fillers vaak beter.

Onze artsen zullen je hierbij adviseren. Zij kijken daarbij naar jouw gehele gezicht om de harmonie en eigenheid in je gezicht te bewaken. Verandert een punt, dan heeft dat consequenties voor het geheel. Zo zullen zij samen met je bepalen wat het beste werkt voor jouw gezicht en jouw wensen. Want elk gezicht is anders.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonische kennismaking.

De basis, je gezicht, is er al. Ons unieke diagnosesysteem en jarenlange ervaring stelt onze arts in staat een plan op te stellen, dat jou de uitstraling geeft die je wenst. Gebaseerd op jouw eigen unieke kenmerken en wensen.

Met spierontspanners behandelen we oppervlakkig. Dit maakt de behandeling niet erg pijnlijk. De fillers van Juvederm®, Restylane® en Saypha® hebben een verdovende werking. Een behandeling is daardoor niet erg pijnlijk. Eventueel kan nog een additionele verdoving gebruikt worden.

Ons medisch team bekijkt voor elke behandeling ook jouw eigen unieke situatie en wensen. De behandeling zelf duurt slechts 5 tot 20 minuten. 

Voor deze behandeling wordt doorgaans botulinetoxine gebruikt. Is de rimpel erg diep, wordt dit eventueel behandeld met fillers.

Spierontspanners en fillers zijn veilige geneesmiddelen in zowel de medische-als de cosmetische sector. Bovendien werken wij werken enkel met de beste artsen en de beste producten. 

Met spierontspanners houdt het resultaat ongeveer 4-6 maanden aan. Met fillers houdt het resultaat 9-12 maanden aan.

Spierontspanners beginnen na 48u te werken. Het effect van een fillerbehandeling is vrijwel meteen zichtbaar. Meestal duurt het een week voor het eindresultaat zichtbaar wordt. Het optimale resultaat is bereikt na 2 weken. 

Voor een goed resultaat dat past bij jouw wensen en de harmonie en eigenheid van je gezicht, kijken onze artsen naar alle punten in jouw gezicht. En welke behandeling(en) jou het beste resultaat geven. Om deze reden werken wij met vanaf prijzen.

"Ik werd vaak ouder ingeschat dan ik ben."

Dit is er gedaan
Er zijn meerdere tipping points behandeld om dit resultaat te krijgen.

Resultaat
“Dat kleine details zoveel effect hebben, ik sta er van te kijken.”

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Boek afspraak