Liquid facelift

Behandelingen

Wat is een Liquid facelift?

De liquid facelift focust zich op het gehele gezicht. Er worden diverse gebieden van het gezicht behandeld om het juiste resultaat te verkrijgen. Het wordt dan vaak ook een ‘whole face behandeling genoemd. Tijdens de liquid facelift behandeling maakt de cosmetisch arts gebruik van verschillende soorten fillers en diverse behandeltechnieken. Door jarenlange ervaring en het gebruik van de beste producten weet de Elzen Kliniek een mooi resultaat te realiseren.

Behandeling

Er wordt gebruik gemaakt van zowel fillers als spierontspanners. Door deze te combineren kun je meer volume aanbrengen en overmatige spieractiviteit verminderen, waardoor de contouren van het gezicht beter zichtbaar worden en jouw unieke mooie gezichtskenmerken geaccentueerd kunnen worden.

Onze artsen zullen je hierbij adviseren. Zij kijken daarbij naar jouw gehele gezicht om de harmonie en eigenheid in je gezicht te bewaken. Verandert een punt, dan heeft dat consequenties voor het geheel. Zo zullen zij samen met je bepalen wat het beste werkt voor jouw gezicht en jouw wensen. Want elk gezicht is anders.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonische kennismaking.

De basis, je gezicht, is er al. Ons unieke diagnosesysteem en jarenlange ervaring stelt onze arts in staat een plan op te stellen, dat jou de uitstraling geeft die je wenst. Gebaseerd op jouw eigen unieke kenmerken en wensen.

Met spierontspanners behandelen we oppervlakkig. Dit maakt de behandeling niet erg pijnlijk. De fillers van Juvederm®, Restylane® en Saypha® hebben een verdovende werking. Een behandeling is daardoor niet erg pijnlijk. Eventueel kan nog een additionele verdoving gebruikt worden.

Ons medisch team bekijkt voor elke behandeling ook jouw eigen unieke situatie en wensen. De behandeling zelf duurt slechts 5 tot 20 minuten. 

Zowel spierontspanners als fillers worden gebruikt om een optimaal resultaat te behalen en de contouren van het gezicht beter zichtbaar te maken.

Botox® en fillers zijn veilige geneesmiddelen in zowel de medische-als de cosmetische sector. Bovendien werken wij werken enkel met de beste artsen en de beste producten. 

Met spierontspanners houdt het resultaat ongeveer 4-6 maanden aan. Met fillers houdt het resultaat 9-12 maanden aan.

Spierontspanners beginnen na 48u te werken. Het effect van een fillerbehandeling is vrijwel meteen zichtbaar. Meestal duurt het een week voor het eindresultaat zichtbaar wordt. Het optimale resultaat is bereikt na 2 weken. 

Voor een goed resultaat dat past bij jouw wensen en de harmonie en eigenheid van je gezicht, kijken onze artsen naar alle punten in jouw gezicht. En welke behandeling(en) jou het beste resultaat geven. Om deze reden werken wij met vanaf prijzen.

"Mijn frons zorgde voor een norse, onvriendelijke blik."

Dit is er gedaan
We hebben de fronsrimpel ontspannen, de marionetlijnen verzacht en de mondhoeken vriendelijker gemaakt.

Resultaat
“Ik zie er weer uit, zoals ik me voel.”

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Boek afspraak