Neus-lippenplooi

Behandelingen

Waardoor ontstaat een neus-lippenplooi?

De neuslippenplooi is de lijn die vanaf beide zijden van de neusvleugels naar de mondhoeken loopt. Verscherping van de neus-lippenplooi ontstaat grotendeels door volume verlies. Naarmate we ouder worden verliezen we onderhuids vet en krimpen de botten in het gezicht. Structuren zoals de wangen zakken naar beneden en er ontstaat een neuslippenplooi. Of deze wordt dieper. Niet alleen het volume verlies in de plooi, maar ook het volume op de jukbeenderen draagt hieraan bij.

Behandeling

De behandeling van neus-lippenplooi bestaat dan ook meestal uit het opvullen van de plooi met fillers én het herstellen van het volume op de jukbeenderen met een filler. De behandeling van de jukbeenderen kan de wangen een stukje ‘liften’, waardoor de neus-lippenplooi ook zachter wordt. Het resultaat is een frisse, jongere uitstraling.

Onze artsen zullen je hierbij adviseren. Zij kijken daarbij naar jouw gehele gezicht om de harmonie en eigenheid in je gezicht te bewaken. Verandert een punt, dan heeft dat consequenties voor het geheel. Zo zullen zij samen met je bepalen wat het beste werkt voor jouw gezicht en jouw wensen. Want elk gezicht is anders.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonische kennismaking.

De basis, je gezicht, is er al. Ons unieke diagnosesysteem en jarenlange ervaring stelt onze arts in staat een plan op te stellen, dat jou de uitstraling geeft die je wenst. Gebaseerd op jouw eigen unieke kenmerken en wensen.

De fillers van Juvederm®, Restylane® en Saypha® hebben een verdovende werking. Een behandeling is daardoor niet erg pijnlijk. Eventueel kan nog een additionele verdoving gebruikt worden.

Ons medisch team bekijkt voor elke behandeling ook jouw eigen unieke situatie en wensen. De behandeling zelf duurt slechts 5 tot 20 minuten. 

Voor deze behandeling worden doorgaans fillers gebruikt om tot een optimaal resultaat te komen.

Spierontspanners en fillers zijn veilige geneesmiddelen in zowel de medische-als de cosmetische sector. Bovendien werken wij werken enkel met de beste artsen en de beste producten. 

Met fillers kunt u rekening houden met een resultaat dat 9-12 maanden aanhoudt.

Het effect van een fillerbehandeling is vrijwel meteen zichtbaar. Meestal duurt het een week voor het eindresultaat zichtbaar wordt. Het optimale resultaat is bereikt na 2 weken. 

Voor een goed resultaat dat past bij jouw wensen en de harmonie en eigenheid van je gezicht, kijken onze artsen naar alle punten in jouw gezicht. En welke behandeling(en) jou het beste resultaat geven. Om deze reden werken wij met vanaf prijzen.

"Een natuurlijk resultaat, daar ging ik voor."

Dit is er gedaan
Er zijn meerdere tipping points behandeld om dit resultaat te bereiken. 

Resultaat
“Het resultaat is natuurlijk, precies zoals ik gehoopt had.”

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Boek afspraak