Neus

Behandelingen

Waardoor ontstaan onvolkomenheden op en rond de neus?

Niet elke neus is hetzelfde. Sommige mensen zijn gezegend met een ranke, smalle neus, waar anderen een bobbel op of een deuk in hun neus hebben. De neus is een prominent onderdeel (in het midden) van je gezicht. Een bobbel of een deuk kan dan ook tot ergernis leiden. Ook kunnen rimpels rond de neus ontstaan, door bewuste of onbewuste spierspanning. Dit gebeurt vaak wanneer je lacht, in de zon kijkt of je neus optrekt. Bij een sterke gezichtsmimiek, kunnen deze rimpeltjes (‘bunny lines’) op jonge leeftijd al zichtbaar zijn. Met het verstrijken van de jaren zullen ze steeds zichtbaarder worden.

Behandeling

Operatief kun je iets aan bobbels of deuken in de neus laten doen, maar gelukkig kan het ook op een minder invasieve wijze. Met behulp van fillers. Een neuscorrectie zonder heftige operatie met direct resultaat. Voor de behandeling van bunny lines zijn met name spierontspanners zeer effectief. 

Onze artsen zullen je hierbij adviseren. Zij kijken daarbij naar jouw gehele gezicht om de harmonie en eigenheid in je gezicht te bewaken. Verandert een punt, dan heeft dat consequenties voor het geheel. Zo zullen zij samen met je bepalen wat het beste werkt voor jouw gezicht en jouw wensen. Want elk gezicht is anders.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonische kennismaking.

De basis, je gezicht, is er al. Ons unieke diagnosesysteem en jarenlange ervaring stelt onze arts in staat een plan op te stellen, dat jou de uitstraling geeft die je wenst. Gebaseerd op jouw eigen unieke kenmerken en wensen.

Met spierontspanners behandelen we oppervlakkig. Dit maakt de behandeling niet erg pijnlijk. De fillers van Juvederm®, Restylane® en Saypha® hebben een verdovende werking. Een behandeling is daardoor niet erg pijnlijk. Eventueel kan nog een additionele verdoving gebruikt worden.

Ons medisch team bekijkt voor elke behandeling ook jouw eigen unieke situatie en wensen. De behandeling zelf duurt slechts 5 tot 20 minuten. 

Zowel spierontspanners als fillers zijn effectief voor het behandelen van de neus. Afhankelijk van uw eigen gezichtsstructuur en wensen.

Botulinetoxine en fillers zijn veilige geneesmiddelen in zowel de medische-als de cosmetische sector. Bovendien werken wij werken enkel met de beste artsen en de beste producten. 

Met spierontspanners houdt het resultaat ongeveer 4-6 maanden aan. Met fillers houdt het resultaat 9-12 maanden aan.

Spierontspanners beginnen na 48u te werken. Het effect van een fillerbehandeling is vrijwel meteen zichtbaar. Meestal duurt het een week voor het eindresultaat zichtbaar wordt. Het optimale resultaat is bereikt na 2 weken. 

Voor een goed resultaat dat past bij jouw wensen en de harmonie en eigenheid van je gezicht, kijken onze artsen naar alle punten in jouw gezicht. En welke behandeling(en) jou het beste resultaat geven. Om deze reden werken wij met vanaf prijzen.

"Nooit geweten dat je op een simpele manier je neus ook weer kan laten stralen."

Dit is er gedaan
Er zijn meerdere tipping points behandeld om dit resultaat bereiken.

Resultaat
“Ik ben heel blij met het natuurlijke resultaat. Mensen zien niet dat ik een behandeling hebben gehad, maar geven wel complimentjes over hoe mijn uiterlijk, erg leuk om te horen!”

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Boek afspraak