Wallen

Behandelingen

Waardoor ontstaan wallen?

Wallen onder de ogen kunnen een vermoeide uitstraling geven. Deze ontstaan veelal doordat het bindweefsel onder de ogen afneemt naarmate de jaren verstrijken. Daardoor zakt het vet onder de oogkas naar beneden, met wallen als gevolg.

Behandeling

Met behulp van fillers op de locaties waar het volumeverlies is ontstaan is een vrijwel onmiddellijk mooi resultaat mogelijk. De combinatie met spierontspanners kan bijdragen aan een frissere blik door de rimpels rond de ogen te verzachten en een opener blik te geven.

Onze artsen zullen je hierbij adviseren. Zij kijken daarbij naar jouw gehele gezicht om de harmonie en eigenheid in je gezicht te bewaken. Verandert een punt, dan heeft dat consequenties voor het geheel. Zo zullen zij samen met je bepalen wat het beste werkt voor jouw gezicht en jouw wensen. Want elk gezicht is anders.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonische kennismaking.

De basis, je gezicht, is er al. Ons unieke diagnosesysteem en jarenlange ervaring stelt onze arts in staat een plan op te stellen, dat jou de uitstraling geeft die je wenst. Gebaseerd op jouw eigen unieke kenmerken en wensen.

De fillers van Juvederm®, Restylane® en Saypha® hebben een verdovende werking. Een behandeling is daardoor niet erg pijnlijk. Eventueel kan nog een additionele verdoving gebruikt worden.

Ons medisch team bekijkt voor elke behandeling ook jouw eigen unieke situatie en wensen. De behandeling zelf duurt slechts 5 tot 20 minuten. 

Voor deze behandeling worden doorgaans fillers gebruikt. Eventueel in combinatie met botulinetoxine om het gebied rond de ogen te verzachten.

Spierontspanners en fillers zijn veilige geneesmiddelen in zowel de medische-als de cosmetische sector. Bovendien werken wij werken enkel met de beste artsen en de beste producten. 

Met spierontspanners houdt het resultaat ongeveer 4-6 maanden aan. Met fillers kunt u rekening houden met 9-12 maanden .

Spierontspanners beginnen na 48u te werken. Het effect van een fillerbehandeling is vrijwel meteen zichtbaar. Meestal duurt het een week voor het eindresultaat zichtbaar wordt. Het optimale resultaat is bereikt na 2 weken. 

Voor een goed resultaat dat past bij jouw wensen en de harmonie en eigenheid van je gezicht, kijken onze artsen naar alle punten in jouw gezicht. En welke behandeling(en) jou het beste resultaat geven. Om deze reden werken wij met vanaf prijzen.

"Naarmate het traject vorderde kreeg ik meer zelfvertrouwen terug."

Dit is er gedaan
We hebben meerdere tipping points behandeld om dit resultaat te bereiken. 

Resultaat
“Eindelijk weer de energie uitstralen die ik van binnen ook voel.”

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Boek afspraak