Wangen

Behandelingen

Hoe ontstaan ingevallen wangen?

Ingevallen wangen kunnen ontstaan door de afname van collageen in de huid, maar ook doordat de steun van het onderhuidse vetweefsel is verdwenen. Met name na het 25e levensjaar kan dit ontstaan. Als de jukbeenderen nog wel gevuld zijn, maar de rest van je wangen niet meer, kan een vermoeide uitstraling ontstaan. Sommigen noemen het een ‘afgetraind’ gezicht en anderen krijgen vaak de vraag of ze veel afgevallen zijn.

Behandeling

Ingevallen wangen kunnen goed worden opgevuld met fillers, waardoor er een gezondere uitstraling ontstaat. Zachter en met minder schaduwen in het gezicht. Fillers in de wangen kunnen ook een perfecte oplossing zijn voor rimpeltjes die in rust in de wangen blijven staan. De wangen worden veelal met behulp van canules behandeld. Canules zorgen voor minder beschadiging van het weefsel en daarmee voor minder blauwe plekken of pijn en een sneller herstel.

Onze artsen zullen je hierbij adviseren. Zij kijken daarbij naar jouw gehele gezicht om de harmonie en eigenheid in je gezicht te bewaken. Verandert een punt, dan heeft dat consequenties voor het geheel. Zo zullen zij samen met je bepalen wat het beste werkt voor jouw gezicht en jouw wensen. Want elk gezicht is anders.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonische kennismaking.

De basis, je gezicht, is er al. Ons unieke diagnosesysteem en jarenlange ervaring stelt onze arts in staat een plan op te stellen, dat jou de uitstraling geeft die je wenst. Gebaseerd op jouw eigen unieke kenmerken en wensen.

De fillers van Juvederm®, Restylane® en Saypha® hebben een verdovende werking. Een behandeling is daardoor niet erg pijnlijk. Eventueel kan nog een additionele verdoving gebruikt worden.

Ons medisch team bekijkt voor elke behandeling ook jouw eigen unieke situatie en wensen. De behandeling zelf duurt slechts 5 tot 20 minuten. 

Voor deze behandeling worden doorgaans fillers gebruikt om tot een optimaal resultaat te komen.

Spierontspanners en fillers zijn veilige geneesmiddelen in zowel de medische-als de cosmetische sector. Bovendien werken wij werken enkel met de beste artsen en de beste producten. 

Met fillers kunt u rekening houden met een resultaat dat 9-12 maanden aanhoudt.

Het effect van een fillerbehandeling is vrijwel meteen zichtbaar. Meestal duurt het een week voor het eindresultaat zichtbaar wordt. Het optimale resultaat is bereikt na 2 weken. 

Voor een goed resultaat dat past bij jouw wensen en de harmonie en eigenheid van je gezicht, kijken onze artsen naar alle punten in jouw gezicht. En welke behandeling(en) jou het beste resultaat geven. Om deze reden werken wij met vanaf prijzen.

"Ik oog weer gezonder en voel me daardoor ook weer gezonder."

Dit is er gedaan
Er zijn meerdere tipping points behandeld om dit resultaat te bereiken.

Resultaat
“Mijn gezicht voelt weer als van mij.”

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Boek afspraak