Wenkbrauwen

Behandelingen

Waardoor gaan wenkbrauwen hangen?

Sommige mensen hebben van nature wenkbrauwen die wat zwaarder zijn. Ook het natuurlijk verouderingsproces zorgt ervoor dat onze wenkbrauwen met de jaren gaan zakken. Soms zelfs zover dat ze op de oogleden drukken. Dit alles kan een vermoeide uitstraling geven en zelfs het gezichtsveld kan beperkt raken.

Behandeling

Zowel spierontspanners als fillers kunnen effectief ingezet worden voor een wenkbrauwlift. Met spierontspanners ontspant de spier aan de bovenzijde van het oog, zodat de wenkbrauw enkele millimeters wordt gelift. Bij de wenkbrauwlift met een filler wordt er een kleine hoeveelheid filler geplaatst om de wenkbrauw te liften. Met de wenkbrauw lift krijg je weer een frisse open blik en voelen je wenkbrauwen zelfs letterlijk lichter aan.

Onze artsen zullen je hierbij adviseren. Zij kijken daarbij naar jouw gehele gezicht om de harmonie en eigenheid in je gezicht te bewaken. Verandert een punt, dan heeft dat consequenties voor het geheel. Zo zullen zij samen met je bepalen wat het beste werkt voor jouw gezicht en jouw wensen. Want elk gezicht is anders.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonische kennismaking.

De basis, je gezicht, is er al. Ons unieke diagnosesysteem en jarenlange ervaring stelt onze arts in staat een plan op te stellen, dat jou de uitstraling geeft die je wenst. Gebaseerd op jouw eigen unieke kenmerken en wensen.

Met spierontspanners behandelen we oppervlakkig. Dit maakt de behandeling niet erg pijnlijk. De fillers van Juvederm®, Restylane® en Saypha® hebben een verdovende werking. Een behandeling is daardoor niet erg pijnlijk. Eventueel kan nog een additionele verdoving gebruikt worden.

Ons medisch team bekijkt voor elke behandeling ook jouw eigen unieke situatie en wensen. De behandeling zelf duurt slechts 5 tot 20 minuten. 

Zowel spierontspanners als fillers zijn effectief voor het behandelen van de kaaklijn. Afhankelijk van uw eigen gezichtsstructuur en wensen.

Spierontspanners en fillers zijn veilige geneesmiddelen in zowel de medische-als de cosmetische sector. Bovendien werken wij werken enkel met de beste artsen en de beste producten. 

Met spierontspanenrs houdt het resultaat ongeveer 4-6 maanden aan. Met fillers houdt het resultaat 9-12 maanden aan.

Spierontspanners beginnen na 48u te werken. Het effect van een fillerbehandeling is vrijwel meteen zichtbaar. Meestal duurt het een week voor het eindresultaat zichtbaar wordt. Het optimale resultaat is bereikt na 2 weken. 

Voor een goed resultaat dat past bij jouw wensen en de harmonie en eigenheid van je gezicht, kijken onze artsen naar alle punten in jouw gezicht. En welke behandeling(en) jou het beste resultaat geven. Om deze reden werken wij met vanaf prijzen.

"Ik ga weer met een open blik het leven in."

Dit is er gedaan
Er zijn meerdere tipping points behandeld om dit resultaat te bereiken.

Resultaat
“Ik kreeg eerder hoofdpijn doordat mijn wenkbrauwen voor mijn gevoel naar beneden zakten. Dit is nu ook verholpen.”

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Direct een afspraak maken?

Bij de Elzen Kliniek werken we met een klein betrokken team met persoonlijke aandacht voor jou. Professionals met passie voor het vak. Dat merken onze cliënten. Dat zien ze in de spiegel en voelen ze van binnen.

Boek afspraak